13 årsaker til søvnproblemer

Mange nordmenn sliter med søvnproblemer - og det er dårlig nytt for velværet vårt. For dårlig søvn kan ha en negativ innvirkning på flere aspekter av sunnheten våre, både fysisk og mentalt.  

I denne artikkelen får du noen praktiske råd til hvordan du kan sove bedre.

Dykk ned i overgangsalderens historie

Overgangsalderen beskriver perioden rundt kvinners siste menstruasjon. En tid der mange opplever uberegnelige hete- og svettetokter, tretthet og humørsvingninger. Produksjonen av kjønnshormonet østrogen faller, og en ny livsfase begynner.

I dag ser vi det som en naturlig forandring, men i gamle dager ble overgangsalderen møtt med mistro – sågar med frykt. For hva var disse mystiske svettetoktene for noe? Og hvorfor stoppet de månedlige blødningene?

Hva gjør kollagen?

Hvis du vet litt om hva som foregår innen hudpleie, har du garantert hørt om kollagen – eller collagen som det heter på engelsk. I løpet av de siste årene har kollagenpulver blitt et populært alternativ til kremer mot rynker. Men hva er kollagen laget av, og hva er kollagen godt for? Få svar på disse spørsmålene her.

Kan du trene deg til en bedre hukommelse?

Det korte svaret er JA.

Hjernetrening virker. På denne siden får du inspirasjon til hvordan du kan sette sammen den perfekte treningen for deg.

Trett i bena?

Du er sikkert vant til at bena dine er trette etter en lang gåtur. Men hva gjør du, når de føles tunge og trette uten en grunn?