Artikler

Har du noen ganger lurt på hvorfor menn tisser hyppigere når de blir eldre? Hvorfor kvinner kan oppleve vaginal tørrhet? Hvorfor energien kan forsvinne på lange mørke vinterdager? Har du fundert over hvordan du skal trene hjernen din?

På denne siden kan du kanskje bli litt klokere på kropp og sunnhet. Se gjennom artiklene og lær mer om kroppens forunderlige prosesser - og få inspirasjon til hva du kan gjøre for å leve et aktivt liv med best mulig velvære.

Hjelp magen din til å fordøye fet mat

Hjelp magen din til å fordøye fet mat

”Lure” leveren. Det høres kanskje ut som en ønsketenkning, men det kan faktisk godt la seg gjøre. Trikset er å tyvstarte produksjonen av fordøyelsessafter i leveren, så fettet fra julematen lettere blir fordøyd. Det kan nemlig gi ubehag i magen.

Hjelp mot oppblåst mage

Hjelp mot oppblåst mage

Hva kan hjelpe mot en oppblåst mage? Det er et spørsmål som mange nordmenn går og funderer på. For neste alle kjenner til å ha en trøblete mage innimellom. Noen har oftere og mer trøbbel enn andre.

Råd mot luft i magen

Råd mot luft i magen

Luft i maven er på den ene side naturligt men på den anden side en stor gene for mange. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at komme det til livs. Få 9 nyttige tips her!