Enda grønnere

Bæredyktighet hos Wellvita

Naturen har stor betydning for Wellvita. Det er der vi henter ingrediensene til mange av våre produkter, og det er også her vi finner vår inspirasjon. Derfor ønsker vi å være enda grønnere.

Vi har derfor gått i gang med en prosess, hvor vi gradvis reduserer vårt klimaavtrykk frem mot 2024. Målet er bedre energioptimering, mindre emballasje og mer miljøvennlige materialer. Vi vil gjøre ord til handling - og reisen er bare såvidt begynt!

Du kan følge våre initiativer på denne siden.

Slik reduserer vi vårt klimaavtrykk

Hvert år sender vi mer enn 600.000 pakker til våre kunder. Med så mange forsendelser, kan vi ikke komme utenom emballasje - men vi kan gjøre vårt beste for å skåne miljøet. Ikke bare i forhold til de materialer vi bruker, men også i forbindelse med produksjonen vår.

Mye er allerede i gang, og mer er på vei!

Bedriftens samfunnsansvar (CSR)

For oss handler bæredyktighet om å ta ansvar – for samfunnet, for miljøet og for menneskene rundt oss. De nye miljøtiltakene våre er en del av en større plan, for hvordan vi kan integrere FN’s mål for bæredyktig utvikling, i vår CSR-strategi.

CSR er en forkortelse for ‘Corporate Social Responsibility’, som oversettes til norsk til: Bedriftens samfunnsansvar. Rapporten er på engelsk og gir et overblikk over de igangsatte og de kommende initiativene innen CRS-området.