Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Bena mine føltes som tunge stokker

Bena mine føltes som tunge stokker

Som tidligere butikkansatt, vet Inger hva det vil si å ha trette ben. Hun er vant til å stå flere timer i strekk. Men for noen år siden opplevde hun en ny form for tretthet. Bena føltes som tunge stokker etter bare en kort gåtur. En artikkel gjorde henne oppmerksom på at det kunne henge sammen med blodomløpet. Et naturbasert produkt skulle vise seg å være den perfekte løsningen for henne.

Bena mine var helt utslitt etter en dag på jobb

Bena mine var helt utslitt etter en dag på jobb

For et år siden sa 55-årige Maries kropp ifra. Bena var slitne og tunge som bly etter mange timer på jobb i butikken, og den ellers så aktive Marie tilbrakte kvelden i go'stolen med føttene opp. Vanntrim og sykling ble satt på pause og bobilen stod og samlet støv... Heldigvis kom en liten brun tablett Marie til unnsetning.
Endelig hjelp til den uberegnelige magen min

Endelig hjelp til den uberegnelige magen min

Saris liv har i mange år slitt med fordøyelsesproblemer og en oppblåst mage. Ubehaget meldte seg som regel etter måltider, og en oppblåst mage gjorde det utfordrende å finne klær som passet hele dagen. Da en av venninnene hennes anbefalte Macoform med innholdsstoffer som støtter magen, fikk Sari endelig hjelp.

Jeg hadde blitt et sofadyr. Energien var helt borte!

Jeg hadde blitt et sofadyr. Energien var helt borte!

Etter corona-pandemien, følte Anders seg fanget i en negativ spiral. Han hadde slet med å komme seg ut av sofaen, og sa ofte nei til å være sammen med kameratene. Samtidig merket han en mangel på lyst, noe som var nytt for ham. Men et kosttilskudd designet til menn, ga ham nettopp det energi løftet han trengte – i tillegg fikk han en uventet bonus. Lysten til å date kom nemlig tilbake.
Jeg var konstant bevisst den oppblåste magen min

Jeg var konstant bevisst den oppblåste magen min

Luft i magen og en følelse av ubehag etter måltider. Når Katrine gikk ut for å spise med venner, ble magen hennes så stinn og oppblåst, at vennene faktisk kunne se det. Det gjorde henne utilpass. Etter diverse mislykkede dietter, har hun i dag funnet en løsning - og effekten kan både merkes og ses.

Joachim fikk hjelp til hårveksten

Joachim fikk hjelp til hårveksten

Joachim har i lengere tid vært misfornøyd med håret sitt. Tørt, slitt, det lignet som oftest på en høysåte. Det passet ikke spesielt godt med hans sans for estetikk og mote. Moren hans hørte denne hår-klagingen hans, og snart stod han med noe i hånden som hun selv hadde fått stor hjelp av.
Mindre vann og lettere ben!

Mindre vann og lettere ben!

Kirsten går hver dag lange turer med hunden sin, og nyter naturen rundt hjemmet sitt. Men i mange år var hun plaget med mye vann i bena. Hun ble fort trett i hele kroppen, spesielt bena. Hun måtte brukt støttestrømper, slik at hun bedre kunne klare dagens gjøremål. Å få på strømpene var strevsomt og tok lang tid, så da Kirsten kom over et plantepreparat mot mye vann i kroppen, slo hun til med en gang. I dag føler hun seg lettere til bens.
Nå er konsentrasjon min tilbake på 100%

Nå er konsentrasjon min tilbake på 100%

Som regnskapsansvarlig var det et stort problem for Kristina at hun mistet konsentrasjonen og energien i hverdagen. Selv de enkleste oppgavene ble vanskelige. Etter kun en uke med ingrediensene i Remital begynte energien og konsentrasjonen å komme tilbake.
Nå får jeg på meg skoene igjen!

Nå får jeg på meg skoene igjen!

Anna-Maria liker å være på farta. Hennes interesse for arkitektur har ført henne til alle verdens avkroker. Men i perioder slet hun med mye vann i kroppen. Føttene føltes tunge og det var vanskelig å klemme de ned i sko og sandaler. Som yrkesaktiv arkitekt valgte Anna-Maria å leve med det, men da hun la arbeidslivet på hyllen, bestemte hun seg for å gjøre noe med problemene. Løsningen fant hun i naturen.
Nå har jeg mindre vann i bena og de føles lettere!

Nå har jeg mindre vann i bena og de føles lettere!

For tre år siden ble Ilene konfrontert med en utfordring, som mange kanskje kan kjenne igjen: Tunge og trette ben. Følelsen kom gradvis i løpet av dagen. Vannet samlede seg ofte i kroppen og stjal energien hennes. En artikkel ga imidlertid Ilene en idé til hvordan hun kunne få hjelp - og det viste seg å være den riktige løsningen for henne. Nå håper hun at andre kan få tips til hjelp fra hennes erfaringer.
Nå kan jeg endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

Nå kan jeg endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

For Ulf er ingen utfordring for stor. Han har vært lokomotivfører, helikopterpilot og kokk - og snart kan ha legge "kajakkbygger" til i CV'n sin. Hver dag jobber han i verkstedet sitt.  Han er full av idéer til nye prosjekter. Men så ble det vanskelig å få omsatt det til praktisk. Leddene sa helt enkelt nei. Knærne begynte å krangle når han bøyde seg eller gikk i stigen. Til slutt var det ingenting han kunne gjøre: Han var nødt til å finne en løsning på ubehaget.
Slik fikk jeg hjelp mot vann i bena

Slik fikk jeg hjelp mot vann i bena

Bibbi er på bena mange timer hver dag. Som eier av et gartneri, begynner hun på jobb tidlig om morgenen og slutter sent på kvelden. Hun vanner planter, luker bed, hjelper kunder ... sitter sjelden stille – for hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var bena hennes så trette at hun måtte gå med støttestrømper, for å klare dagens strabaser. Hjelpen fant den energiske gartneren pussigt nok i planteriket.