Bena mine føles mindre tunge og væskefylte!

Bena mine føles mindre tunge og væskefylte!

For tre år siden ble Ilene konfrontert med en utfordring, som mange kanskje kan kjenne igjen: Tunge og trette ben. Følelsen kom gradvis i løpet av dagen. Vannet samlede seg ofte i kroppen og stjal energien hennes. En artikkel ga imidlertid Ilene en idé til hvordan hun kunne få hjelp - og det viste seg å være den riktige løsningen for henne. Nå håper hun at andre kan få tips til hjelp fra hennes erfaringer.
Tags: Hydrolet
Fant kjærligheten igjen

Fant kjærligheten igjen

Etter noen gode år, opplevde Helge utfordringer på soverommet. Kroppen var til tider en begrensning, og energien var det også så som så med. Da Helge fant et tilskudd som kunne hjelpe med det intime, tok han sjansen. I dag nyter han et aktivt samliv... Han føler seg som en mann!

Tags: Virizil
Hukommelsen min er på plass igjen!

Hukommelsen min er på plass igjen!

Bodil lever livet i høyt tempo. Når hun ikke er i idrettshallen, er hun aktiv i ledergruppen i lokalforeningen. En stund opplevde hun at det ble vanskeligere å holde seg konsentrert og huske ting, da mistet hun lysten til å snakke i forsamlinger. Navn ble borte og tenkepausene ble lengere. Da hun kom over et kosttilskudd til konsentrasjon og hukommelse, hoppet hun på muligheten. I dag føler hun at konsentrasjonen og hukommelsen er på plass igjen.
Tags: Remital
Jeg har det … fantastisk!

Jeg har det … fantastisk!

Høy temperatur er ikke noe som skremmer Annika. Hun har bodd i Dubai og reiser mye i jobbsammenheng. Likevel kom overgangsalderens hetetokter som litt av et sjokk. Hun følte en intens varme bygge seg opp innenfra og ble til svetteperler på huden, selv i bitende kulde. Heldigvis hadde venninnen henne et råd som reduserte hete- og svettetoktene.
Tags: Menoflora
Mindre vann og lettere ben!

Mindre vann og lettere ben!

Kirsten går hver dag lange turer med hunden sin, og nyter naturen rundt hjemmet sitt. Men i mange år var hun plaget med mye vann i bena. Hun ble fort trett i hele kroppen, spesielt bena. Hun måtte brukt støttestrømper, slik at hun bedre kunne klare dagens gjøremål. Å få på strømpene var strevsomt og tok lang tid, så da Kirsten kom over et plantepreparat mot mye vann i kroppen, slo hun til med en gang. I dag føler hun seg lettere til bens.
Tags: Hydrolet
Nå får jeg på meg skoene igjen!

Nå får jeg på meg skoene igjen!

Anna-Maria liker å være på farta. Hennes interesse for arkitektur har ført henne til alle verdens avkroker. Men i perioder slet hun med mye vann i kroppen. Føttene føltes tunge og det var vanskelig å klemme de ned i sko og sandaler. Som yrkesaktiv arkitekt valgte Anna-Maria å leve med det, men da hun la arbeidslivet på hyllen, bestemte hun seg for å gjøre noe med problemene. Løsningen fant hun i naturen.
Tags: Hydrolet
Nå kan jag endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

Nå kan jag endelig bevege meg igjen - uten stort ubehag

For Ulf er ingen utfordring for stor. Han har vært lokfører, helikopterpilot og kokk - og snart kan ha legge "kajakkbygger" til i CV'n sin. Hver dag jobber han i verkstedet sitt.  Han er full av idéer til nye prosjekter. Men så ble det vanskelig å få omsatt det til praktisk. Leddene sa helt enkelt nei. Knærne begynte å krangle når han bøyde seg eller gikk i stigen. Til slutt var det ingenting han kunne gjøre: Han var nødt til å finne en løsning på ubehaget.
Tags: Artroform
Sara fikk fylden tilbake i håret sitt

Sara fikk fylden tilbake i håret sitt

Livet smilte til 23-årige Sara. Hun elsket jobben sin som pedagog, spilte mye fotball og hadde gjennomført en vellykket vektreduksjon. Men funnet av en stor mengde hår på sofaryggen, endret alt. Plutselig var hårene over alt. I dusjen, på putene, i sengen og spesielt … i hårbørsten. Saras hårprakt forvandlet seg til noe tynt og ugjenkjennelig. Hun var mildt sagt fortvilet.
Tags: Hair Grow
Slik fikk jeg hjelp mot vann i bena

Slik fikk jeg hjelp mot vann i bena

Bibbi er på bena mange timer hver dag. Som eier av et gartneri, begynner hun på jobb tidlig om morgenen og slutter sent på kvelden. Hun vanner planter, luker bed, hjelper kunder ... sitter sjelden stille – for hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var bena hennes så trette at hun måtte gå med støttestrømper, for å klare dagens strabaser. Hjelpen fant den energiske gartneren pussigt nok i planteriket.

Tags: Hydrolet
Slik fikk jeg hjelp til slimhinnene mine

Slik fikk jeg hjelp til slimhinnene mine

Da Sussi kom i overgangsalderen, ble hun konfrontert med et problem som mange kvinner nok kjenner igjen, nemlig tørr hud og tørre slimhinner. Hun merket det over hele kroppen, men det var i underlivet hun hadde de største utfordringene. Opplevelsen fikk Sussi til å innse at hun måtte gjøre mer, for opprettholde normale slimhinner.
Tags: Mucoforte
Slik fikk jeg styrket hårveksten min

Slik fikk jeg styrket hårveksten min

Filip fikk sjokk, da han oppdaget at håret hans var blitt tynnere. Det var flatt og uten den vanlige fylden, selv etter at han hadde stylet det, og spissene føltes tørre og slitte. Mange av slektningene hans har opplevd hårtap, så han visste at det lå til familien. Filip satte alt inn på å motvirke det tynne håret. Da han prøvde de konsentrerte plantestoffene i hårproduktet Hair Grow, forstod han at han hadde funnet de virkestoffene som var riktige for han.

Tags: Hair Grow
Slik klarer øynene mine en lang dag foran skjermen

Slik klarer øynene mine en lang dag foran skjermen

Laila tilbringer mange timer foran PC skjermen. Det er ikke til å unngå når man er økonomisjef. Hver dag er hun fordypet i bittesmå tall, og når det ikke er regnskapene som fyller skjermen, er det leting etter nye mat- og bakeoppskrifter. Men etterhvert som Laila ble eldre, merket hun at øynene trang flere pauser. trengte. Derfor spurte hun optikeren sin hvordan hun kunne hjelpe synet sitt. Optikerens råd var ikke bare overraskende - det utgjorde og en merkbar forskjell.

Tags: Vistavital