"Jeg fikk hjelp til den oppblåste magen" 

Anette Adamsen har i mange år hatt problemer med at magen ble oppblåst i løpet av dagen. Hun måtte bl.a. kjøpe større bukser , for at de skulle passe rundt magen. Først da hun fulgte sin mors råd, kom hun den oppblåste magen til livs. 

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Oppblåst mage i mange år

Anette Adamsen har slitt med oppblåst mage i mange år. 

 - Magen føltes ofte stinn og hard, som om det lå en fotball der inne. Noen gang ble den så oppblåst at venninnene mine sa at jeg så gravid ut, forteller Anette.  

- Enkelte dager var verre enn andre, men jeg husker bare så alt for godt de årene jeg var leder på et supermarked. En jobb som krevde sin «kvinne» og hvor jeg tilbrakte mange timer på jobb. Trettheten som fulgte med den oppblåste magen overmannet meg ofte, men på grunn av stort arbeidspress kunne jeg ikke bare legge meg ned. Til tider ga magen meg så store problemer at jeg nesten ikke kunne være i min egen kropp, forteller Anette, som hoppet av den stressfylte lederjobben og ble selvstendig psykoterapeut.

Mer ro i hverdagen

Jeg fikk mer ro i hverdagen. Jeg kunne selv bestemme arbeidstidene mine og stress-nivået dalte raskt, men den oppblåste magen var der fortsatt.


-Jeg kjøpte alltid buksene mine et nummer for store, ellers kunne jeg ikke bruke de på ettermiddagen og kvelden, utdyper Anette.

- Jeg hadde prøvd stort sett alt, fra kjerringråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutikken. Det var min mor som fant løsningen. Hun hadde sett en annonse for Macoform og anbefalte meg å prøve.

Tar Macoform fast hver dag

- Jeg hadde prøvd stort sett alt, fra kjerringråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutikken. Det var min mor som fant løsningen. Hun hadde sett en annonse for Macoform og anbefalte meg å prøve. Den oppblåste magen forsvant raskt, og Macoform har vært en fast del av morgenritualet mitt de siste 18 månedene og jeg har definitivt ikke tenkt å stoppe.

- Nå, som vi sitter og snakker om det, kommer jeg på at jeg faktisk aldri ser på magen som et problem lenger. Den er bare en helt naturlig del av meg, og den hindrer meg ikke i å delta i sosiale aktiviteter lenger heller. Livet har tatt en positiv dreining etter at jeg begynte med Macoform.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Anette og prøv Macoform i dag