"Magen blir ikke lenger oppblåst" 

Helle Hviid har i mange år hatt problemer med at magen ble oppblåst i løpet av dagen. Til tider kunne det se ut som om hun var gravid. Slik var det inntil hun begynte å ta Macoform. Innholdsstoffene fjernet oppblåstheten og ga velvære i magen. 

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Magen så gravid ut

- Jeg har i mange år hatt store problemer med magen, forteller Helle Hviid. Jeg hadde bl.a. en konstant følelse av en ’indre fylde’ - hvis jeg kan kalle det det - og hvor magen ble oppblåst. Det var virkelig veldig ubehagelig. Noen ganger var magen så oppblåst at man fint kunne se det under klærne, man føler seg ikke mye vel da, sier Helle.

- Det var spesielt hemmende på sommeren, når det er bikini-tid. Jeg ville jo gjerne ha sol på kroppen jeg også, men å vise meg frem med den oppblåste magen, det ville jeg helst ikke.  Jeg begynte å bruke løstsittende klær, fordi jeg visste at magen ville bli oppblåst i løpet av dagen, så ettersittende /formsydde klær ville begynne å stramme og magen ville bli veldig synlig, sier Helle

Slik hadde hun det i mange år, før hun begynte å ta mageproduktet Macoform.

- Jeg blir glad hver gang jeg kan forteller det, for nå er ikke magen min oppblåst lenger. Innholdsstoffene i Macoform har hjulpet meg med å bli kvitt oppblåstheten, toalettbesøkene er blitt mer regelmessige og de har gitt meg større velvære i magen. 

- Jeg blir glad hver gang jeg kan forteller det, for nå er ikke magen min oppblåst lenger. Innholdsstoffene i Macoform har hjulpet meg med å bli kvitt oppblåstheten, toalettbesøkene er blitt mer regelmessige og de har gitt meg større velvære i magen. 

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Helle og prøv Macoform i dag