"Slik letter jeg leddproblemene mine"

Karin har alltid vært en aktiv kvinne, og hun elsker å strikke. Hun begynte med tiden å få problemer med skuldrene. Hun forsøkte med en lengere strikke-pause, men det gjorde ikke at hun ble bedre. Det ble imidlertid mannen hennes Flemming, som hadde god erfaring med Artroforms innholdsstoffer til nakken sin.

Gurkemeie bidrar til å gi bedre bevegelighet. Ingefær avhjelpe stivhet og hjelper med å holde leddene smidige. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Prøvde mannens tabletter 

– Det var egentlig mannen min, Flemming, som begynte med Artroform. Den hjalp veldig godt på den stive nakken hans, forteller Karin Elisabeth Jørgensen.

Da Karin senere begynte å få problemer med skulderen og kneet, bestemte også hun seg for å prøve Artroform.

– Som utdannet pedagog har jeg alltid brukt hendene mine. Jeg har alltid stikket, sydd og malt mye. Når man har jobbet med barn et helt liv, slik som jeg har, kan man ikke unngå å slite på de vitale delene av kroppen. Det merket jeg både i skuldre og knær.

– Etter kort tid med de fantastiske innholdsstoffene i Artroform merket jeg virkningen. Både skuldre og knær ble langsomt bedre og i dag hemmer ikke plagene meg lenger, sier Karin.

Hjalp på både skulder og knær

– Jeg trodde egentlig at det var strikkingen som var grunnen til at jeg fikk problemer med skulderen. Derfor stoppet jeg med det i en lengre periode. Det hjalp ikke.

– Etter kort tid med de fantastiske innholdsstoffene i Artroform merket jeg virkningen. Både skuldre og knær ble langsomt bedre og bedre for hver dag, sier Karin.

– Jeg har faktisk akkurat malt hele terrassen hos sønnen min. Det er så deilig å være til nytte igjen. Og ikke minst at jeg kan klippe plenene ved huset og hytta vår. Jeg er absolutt en fan av Artroform, sier Karin glad.

Designet til en travel, aktiv og innholdsrik hverdag. Naturens støtte til muskler og ømme ledd.

Interessert?

Gjør som Karin og prøv Artroform i dag