Om oss

Hos Wellvita er vi ikke bare spesialister i å fremstille produkter som hjelper deg med å takle kroppens og alderens utfordringer. Vi er også gode til å yte personlig veiledning.

Vi er med deg hele veien.

Skandinavisk kvalitet siden 1983

Frøet til Wellvitas suksess ble sådd i Danmark for over 35 år siden av Torben Pedersen. En liten familieeid virksomhet slo rot, vokste seg større og større og var snart etablert i hele Skandinavia.

I 2010 fikk Wellvita sitt nåværende navn og samtidig begynte vi å selge produktene våre på internett . En ny grunnstein for firmaets suksess var lagt: å kunne selge kvalitetsprodukter, uten fordyrende mellomledd, direkte til kundene. Raskt, enkelt og rimelig.

I dag er Wellvita en helsekostvirksomhet med salg i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland og Belgia. Vårt hovedkontor ligger i Esbjerg. Våre 70 medarbeidere er fordelt ut over kontorer i Esbjerg og København i Danmark, Jonsered i Sverige, Åmli i Norge og Kirkkonummi i Finland.

Gode priser og en velfungerende hjemmeside er ikke det eneste som må til for å få mange fornøyde kunder til å besøke nettbutikken vår igjen og igjen. Den avgjørende årsaken til Wellvitas store suksess er at de effektive produktene våre ikke står alene.Vi prioriterer personlig og lett tilgjendelig veiledning gjennom våre dyktige helsekostviledere, som sitter klare ved telefonene og PC aller hverdager. Hos dem kan du får gode råd og veiledning tilpasset nettopp deg og din situasjon.

Pass godt på kroppen - Hele livet

Vi har spesialisert oss på å hjelpe deg som er midt i livet. Deg som har tatt hul på eller kanskje er et godt stykke inne i den fasen av voksenlivet, som for mange viser seg å være den aller beste. Du har lært hva som gir deg livskvalitet og forstår sikkert også bedre å prioritere det. Problemet er naturligvis at det også er i denne fasen at forskjellige ubehag og begrensninger melder sin ankomst. Dem er vi gode til å ta hånd om i Wellvita.

Flere årtier med erfaring gjør at vi kan hjelpe deg med å komme de utfordringene, som helt naturlig følger med et langt og aktivt voksenliv, i forkjøpet. Vi har produktene og den konkrete kunnskapen, som kan hjelpe deg med dine "skavanker" og øke livskvaliteten din.

Hentet i naturen - optimert av teknologien

I bunn og grunn er det ganske så enkelt. Det finnes mange planter i naturen, som kan ha en positiv effekt på vår sunnhet og velvære. Røtter, bær, blomster eller saften fra et bestemt træ. Flere forskjellige planteingredienser har vært kjent og benyttet gjennom århundrer for sine gunstige egenskaper. Noen har siden vist seg å være uten effekt, mens andre er blitt anerkjent for sin fysiologiske effekt. Wellvita bygger videre på denne kunnskap, erfaring og tradisjon. Kunnskap om naturen, bygd opp gjennom generasjoner er blitt kombinert med ny kunnskap og teknologi.