Kona merket at energien min var tilbake


Finn Jorsal (69) er en aktiv mann med mange jern i ilden, men manglet utholdenhet i det ekteskapelige samlivet med kona. En avisannonse om hjelp til utholdenhet, vakte interessen hans. Snart merket både Finn og kona at noe ble forandret.

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Manglende utholdenhet og energi

Min fysiske evne var ikke lenger slik den pleide å være. Jeg manglet ganske enkelt energi og utholdenhet på soverommet, forteller Finn åpenhjertig.

Finn er en mann med mange jern i ilden. Utdannet klassisk filolog med fordypning i gresk, latin og oldtidskunnskap, aktiv i surfer-miljøet i Klitmøller og tidligere formann i den lokale kunstforeningen.

- Mette, kona mi, og jeg har for lengst feiret sølvbryllup og vi er begge aktive mennesker. Det må skje noe! Men det er ingen hemmelighet at man ikke kan løpe fra alderen sin.

Mette visste ikke at han hadde begynt å ta Virizil

– Men jeg merket godt at noe var forandret, sier hun.

Bedre utholdenhet og mer energi

- En morgen da jeg satt og leste avisen, så jeg en annonse fra Wellvita. Det som stod i annonsen traff meg, spesielt det med utholdenhet. Det ville være flott hvis jeg kunne få litt hjelp på naturlig vis. Jeg bestilte en pakke umiddelbart og det har jeg absolutt ikke angret på, sier Finn.

- Med innholdsstoffene i Virizil har jeg klart å opprettholde best mulig utholdenhet og merker følelsen av energi, forteller Finn.

Finns kone var ikke klar over at han hadde begynt å ta Virizil.
- Men jeg merket godt at noe var forandret, sier hun. Det var noe med utholdenheten og energien hans. Da jeg kommenterte dette, fortalte han om tablettene. Jeg klager ikke, sier hun med et lett bluferdig smil.

Fornøyd med mandigheten din?

Få ditt seksuelle samliv på rett kurs igjen. Utholdenhet, energi og fysisk velvære.

Interessert?

Gjør som Finn og prøv Virizil i dag