"Jeg hadde blitt et sofadyr. Energien var helt borte!"


Etter corona-pandemien, følte Anders seg fanget i en negativ spiral. Han hadde slet med å komme seg ut av sofaen, og sa ofte nei til å være sammen med kameratene. Samtidig merket han en mangel på lyst, noe som var nytt for ham. Men et kosttilskudd designet til menn, ga ham nettopp det energi løftet han trengte – i tillegg fikk han en uventet bonus. Lysten til å date kom nemlig tilbake.

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Ble gammel før tiden

- Alle andre var kommet tilbake fra pandemien, klare til å gi gass. Men selv følte jeg meg fanget i et coronahull jeg ikke kunne komme meg opp av, forteller 49-årige Anders.

Det var mye han gjerne ville, men det var ikke nok energi til det. Lysten og den fysiske yteevnen var ganske enkelt borte. Det gikk ut over selvtilliten.

- Du kan vel si at jeg var blitt "gammel før min tid". Mine nærmeste kunne også merke at jeg hadde forandret meg. De forstod ikke hva som hadde skjedd. Jeg var ikke til å kjenne igjen.

Etter jobb slang Anders seg som regel på sofaen, og der ble også helgene tilbrakt. Til slutt gjorde det ham så frustrert at han bestemte seg for å ta grep.

- Nok er nok, tenkte jeg - og derfra gikk jakten på en løsning i gang.


Anders:

- Jeg visste at ginseng er bra for menn, så jeg begynte å ta det for å få mer energi. Og så skjedde heldigvis det at lysten min også kom igjen.

Veien opp av "coronahullet"

Veien tilbake til sitt gamle jeg, var heldigvis ikke så lang som Anders hadde fryktet. Han fant fort frem til plantepreparatet Virizil, som bl.a. inneholder konsentrerte plantestoffer fra ginseng.

- Jeg visste at ginseng er bra for menn, så jeg begynte å ta det for å få mer energi. Men så skjedde også heldigvis det, at lysten min kom tilbake. Alt henger jo sammen. Det vet jeg i hvert fall nå, sier Anders.

Klar til å date igjen

Noen måneder senere satte Anders seg på sykkelen og tråkket i vei. I dag er han tilbake til å være seg selv igjen. Sosiale arrangementer, sykkelturer … Det skjer omsider saker og ting.

- Jeg føler at jeg har havnet i en positiv spiral, i stedet for den negative jeg var fanget i. Det er virkelig en fantastisk følelse. Jeg holder på å omskolere meg til lastebilsjåfør, så det er nødvending med mye energi for tiden.

Selv om Anders fortsatt nyter å slappe av på sofaen i ny og ne, kan han nå gjøre det med god samvittighet. For nå vet han at han har energi og lyst til å komme seg ut.

- Energien og lysten er tilbake, og med den er interessen for å date også kommet tilbake. Jeg føler endelig at jeg fått overskudd til et nytt forhold. Hvem vet hva det kan føre til? avslutter en smilende Anders.

Fornøyd med mandigheten din?

Få ditt seksuelle samliv på rett kurs igjen. Utholdenhet, energi og fysisk velvære.

Interessert?

Gjør som Anders - prøv Virizil i dag