Fant kjærligheten igjen

Da Helge møtte Alice, fikk han en kriblende og god følelse i magen.

De hadde begge mistet ektefellen sin, og det er ikke gitt at man finner lykken med en ny partner, men plutselig var den der. Kjærligheten. Etter noen gode år, opplevde Helge utfordringer på soverommet. Kroppen var til tider en begrensning, og energien var det også så som så med. Da Helge fant et tilskudd som kunne hjelpe med det intime, tok han sjansen. I dag nyter han et aktivt samliv... Han føler seg som en mann!

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan også bidra til å fremme ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet.

En mannlig overgangsalder

- Da jeg ble eldre, måtte jeg erkjenne at min fysiske yteevne ikke var den samme lenger. Viljen var absolutt der, men kroppen var ikke alltid med på ideen, forteller 69-årige Helge. Som så mange andre menn, opplevde han at den fysiske yteevnen hadde vanskeligheter med å følge de mentale ønskene. 

- For meg føltes det som om jeg gikk gjennom en mannlig overgangsalder… Med alderen faller testosteronnivået og kroppen forandrer seg mye. Det var noe jeg kunne merke i samlivet, forklarer Helge.   

Men utfordringene spente ikke ben på aktivitetene hans i hverdagen, hvor han sjonglerte alt fra bordtennis og golf til foreningsarbeid og familiebesøk – for ikke å glemme en deltidsjobb som regnskapssjef. Men på soverommet var det ikke lenger like stor aktivitet.  

- Jeg kunne virkelig merke hvordan den fysiske yteevnen min avtok. Så jeg begynte å tenke mer og mer på hva jeg kunne gjøre for å motvirke det. 

- Etter noen uker begynte jeg å merke effekt. Energien og mandigheten min kom langsomt tilbake… Jeg hadde helt glemt hvordan det var å våkne om morgenen og ... ja du vet.

Energi

En dag kom Helge over en annonse for kosttilskuddet Virizil. Ingrediensene kunne bl.a. opprettholde følelsen av energi, utholdenhet og fysisk yteevne. Det vakte straks interessen hans.   

- Jeg tok en rask beslutning, og bestilte tre pakker. Få dager senere var jeg i gang. Effekten kom relativt raskt. Etter noen uker begynte jeg å merke energien igjen, og mandigheten min kom langsomt tilbake… Jeg hadde helt glemt hvordan det var å våkne om morgenen og ... ja du vet, forteller Helge smilende og fortsetter.  

- Så hvis det er andre menn der ute med lignende utfordringer, vil jeg absolutt anbefale Virizil. Det har i hvert fall virket veldig godt for meg, avslutter Helge.  

Fornøyd med [col=#20bb8b/mandigheten] din? Utholdenhet, energi og fysisk velvære. Få ditt [col=#20bb8b/seksuelle samliv] på rett kurs igjen.

Interessert

Gjør som Helge, prøv Virizil i dag

Etter noen gode år, opplevde Helge utfordringer på soverommet. Kroppen var til tider en begrensning, og energien var det også så som så med. Da Helge fant et tilskudd som kunne hjelpe med det intime, tok han sjansen. I dag nyter han et aktivt samliv... Han føler seg som en mann!