Fredrik fikk hjelp til sexlivet

Et godt samliv har alltid vært viktig for 64-årige Fredrik. Derfor rammet det ham hardt, da han begynte å få problemer med utholdenheten i sengen. Lysten var rett og slett borte - han kjente ikke igjen seg selv. Fredrik bestemte seg for å finne en løsning – den ble faktisk mer naturlig, enn han kunne ha håpet på.

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Fanget i en negativ spiral

Fredrik visste godt at mange menn får problemer med ereksjon og utholdenhet, når de blir eldre. Han hadde bare aldri forestilt seg at det skulle ramme ham. Men da han skadet skulderen, utløste det mange andre ting som gjorde det vanskelig å opprettholde et høyt tempo.

- Jeg var bare enormt trett og «energiforlatt» hele tiden. Det påvirket alle deler av livet mitt, forteller Fredrik. Men det var på soverommet han merket den største forskjellen.

- Min fysiske evne var ikke som den pleiede å være. Jeg var misfornøyd med den utholdenheten ... eller rettere sagt mangel på utholdenhet, jeg hadde i sengen. Lysten var bare borte. Jeg følte meg helt tom.

Det var en vanskelig tid, både fysisk og mentalt. Selv om hverdagen bugnet med artige aktiviteter – fra trening med sønnen til kreative prosjekter – sugede problemene gleden ut av alt. Men Fredrik hadde ingen planer om at kaste inn håndkle.

- Det føles normalt igjen. Du vet, når man våkner om morgenen … Ja, en mann forstår nok hva jeg mener, små ler Fredrik.

Naturens hjelpende hånd

- Jeg er en mann i min beste alder, sa jeg til meg selv. Det er nå jeg virkelig bør gi gass og nyte livet, forteller Fredrik, som raskt begynte å lete etter hjelp på nettet.

Pussig nok var det da han søkte etter behandling for skulderen sin, at han fant et råd som hjalp med de andre problemene sine. Da fant han nemlig informasjon om ginsengs effekt på utholdenhet og energi. Den naturlige ingrediensen vakte øyeblikkelig Fredriks interesse: Han gikk på jakt etter et plantebasert preparat.

- Da jeg fikk øye på Wellvitas annonse for Virizil, ble jeg fornøyd. Det hadde ginseng på ingredienslisten og var nettopp det jeg lette etter. Jeg bestilte en pakke med en gang … og jeg ble ikke skuffet. Det gikk nemlig ikke lenge før jeg begynte å merke at saker og ting forandret seg.

Prøv Virizil til halv pris

Trenger du å bli mer tilfreds med din "mandighet"?

Virizil inneholder bl.a. ginseng, som kan bidra til å fremme og forbedre ereksjon samt mineralet sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Fikk energi og utholdenhet

- Energien og lysten kom stille og rolig tilbake, uke etter uke. Det var som om at jeg fikk meg selv tilbake. Det var en god følelse, sier Fredrik. Etter at han begynte med Virizil, våkner han opp hver morgen med en behagelig og god følelse i kroppen. Klar til dagen utfordringer og full av energi.

- Det føles normalt igjen. Du vet, når man våkner om morgenen … Ja, en mann forstår nok hva jeg mener, små ler Fredrik. Han har allerede anbefalt Virizil til mange av sine bekjente og håper at de kan få like stor glede av de naturlige ingrediensene, som han har fått.

- Hverdagen er blitt god igjen. Nå er det faktisk meg som tar initiativet til å gå på trening med min sønn ... og jeg da også avsløre at samlivet kjører som det skal igjen, avslutter Fredrik med et glimt i øyet, smilende og fornøyd.

Fornøyd med "mandigheten" din? Utholdenhet, energi og fysisk velvære. Få ditt seksuelle samliv på rett kurs igjen.

Interessert?

Gjør som Fredrik og prøv Virizil i dag