"Nå kan jeg klatre i stigen igjen"


For Ulf er ingen utfordring for stor. Han har vært lokfører, helikopterpilot og kokk - og snart kan han legge til "kajakkbygger" i CV'n sin. Hver dag jobber han i verkstedet sitt. Han er full av idéer til nye prosjekter. Men etter hvert ble det vanskelig å få satt ideene ut i livet. Leddene sa helt enkelt nei. Knærne begynte å krangle når han bøyde seg eller gikk i stigen. Til slutt kunne han nesten ikke gjøre noen ting. Han var nødt til å finne en løsning på ubehaget.

Gurkemeie bidrar til å gi bedre bevegelighet. Ingefær avhjelpe stivhet og hjelper med å holde leddene smidige. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Fysisk arbeid ga ømme ledd

- Når jeg var yngre, kunne jeg uten problem være aktiv hele dagen. Men når jeg ble litt eldre, ble leddene ømme etter mange timer på verkstedet, forteller Ulf som alltid jobber med mange prosjekter samtidig. Han restaurerer møbler, bygger kajakk og når han har tid, spiller han golf.

- I etterpåklokskap kan jag se at det ble vanskelig for kroppen å henge med. Når sant skal sies, så gjør jeg jo en himla mange ting... Opp og ned stigen, borre og snekre. Hele tiden aktiv. Jeg trives ikke med å være i ro, forklarer Ulf med et smil.

Leddproblemene dukket opp når Ulf og kona skulle starte eget snekkerverksted, med fokus på miljø og holdbarhet. Ømme knær passet virkelig ikke inn i planene.

- For å være ærlig, begynte jeg å bli nervøs for at leddene mine skulle stikke kjepper i hjulet for drømmene våre. Så jeg bestemte meg for å finne en løsning. Det måtte helst skje fort også, sier Ulf.

– Nå var det ikke lenger like tøft for knærne, når jeg gikk opp og ned stigen. Jeg kunne til og med bøye meg ned og plukke opp ting fra gulvet, uten stort ubehag. Det var virkelig en god hjelp!

Hjelp fra uventet hold

Pussig nok var hjelpen nærmere enn han trodde. Når Ulf fortalte kona om at leddene kranglet, satte hun seg ved PC'n og viste Ulf hva hun hadde funnet.

- Hun gikk inn på Wellvitas hjemmeside, der hun selv lenge har vært en fornøyd kunde. Hun viste meg kosttilskuddet Artroform. Når jeg leste at produktet inneholder ingredienser som kan hjelpe mot ømme ledd, ble jeg raskt interessert. Det virket jo perfekt, sier Ulf.

Når han så at han i tillegg kunne få produktet på abonnement uten bindingstid, ble han overbevist. Da trang han ikke selv å følge med og bestille nye tabletter når det trengtes. Mer overtaling trengtes ikke. Han bestilte, og kort tid etter begynte han å ta tablettene.

Endelig hjelp til leddene

- Det tok litt tid før noe skjedde. Men etter noen uker begynte leddene mine å bli mindre ømme. Det var ikke like tøft for knærne når jeg gikk opp og ned stigen. Jeg kunne til og med bøye meg ned og plukke opp ting fra gulvet, uten problemer. Det var til stor hjelp for meg!

Idag tar Ulf Artroform tablettene sine hver dag og han anbefaler de mer enn gjerne.

- Ingrediensene har virkelig hjulpet meg. Så hvis du også har ledd som krangler og forstyrrer deg i hverdagen, vil jeg definitivt anbefale at du gir Artroform en sjanse, avslutter Ulf bestemt.

Designet til en travel, aktiv og innholdsrik hverdag. Naturens støtte til muskler og ømme ledd.

Interessert?

Gjør som Ulf og prøv Artroform i dag