”Håret mitt har fått en skjønn fylde igjen” 

”Det er bare virkelig kjedelig å måtte bruke masse tid på badet, når man på forhånd vet at håret ikke blir slik man vil ha det uansett.”

Inntil Mia Kristensen begynte å ta Hair Grow-tablettene, var hun ikke spesielt fornøyd med håret sitt. Særlig ikke det at hun kunne se inn til hodebunnen og at skillen var blitt bredere og mer synlig. 

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Man kunne se hodebunnen

For et års tid siden merket Mia at håret var blitt tynnere. Man kunne se hodebunnen og skillen var blitt bredere og mer synlig. 

- Jeg tenkte først at det var pga. hårfargen. Jeg er jo mørkhåret og da synes den lyse hodebunnen tydeligere. Men jeg har jo vært mørkhåret i mange år og hadde ikke lagt merke til det før.
Jeg forhørte meg hos et par venninner, og de kunne bekrefte at de synes håret mitt så tynnere ut. 

Hestehale og tørrsjampo som en kriseløsning

- Det er kjipt å stå lenge foran speiler når man på forhånd vet at håret ikke blir slik man vil ha det. Mange ganger er det lettere å sette håret i en hestehale eller bruke tørrsjampo, som gir håret litt fylde. Men det løser jo ingenting på lang sikt. Det er trist å måtte putte i håret alle de kjemikaliene, for jeg vet jo så godt at håret og hodebunnen har best av at jeg lar være, utdyper Mia.  

- Jeg har visst prøvd det meste av det man selv kan gjøre for å få et flottere hår. Da jeg undersøkte på nettet hva som fantes av produkter, kom jeg over et produkt fra Wellvita. Det så ut som om det var nettopp det jeg hadde bruk for. 

- Jeg valgte å ringe til dem. Jeg ville gjerne høre litt mer om produktet og være sikker på at det kunne være det riktige for meg. Det kunne kvinnen på kundeservice naturligvis ikke love meg, men hun mente at jeg skulle gjøre et forsøk for de hadde gode erfaringer med produktet.

- Jeg har nå tatt tablettene i mer enn et halvt år, og jeg er superbegeistret. - Håret mitt har fått en god fylde igjen, og den mørke fargen er ikke noe problem i forhold til den lyse hodebunnen. Folk kan også gjerne se meg ovenfra, sier Mia og smiler fornøyd.

En naturlig løsning 

Hair Grow inneholder ingredienser som tilfører næringsstoffer til hårsekkene innenfra.

- Jeg har nå tatt tablettene i mer enn et halvt år, og jeg er superbegeistret. Håret mitt har fått en god fylde igjen, og den mørke fargen er ikke noe problem i forhold til den lyse hodebunnen. Folk kan også gjerne se på meg ovenfra, sier Mia og smiler fornøyd.

- Jeg har ikke angret et sekund på at jeg bestilte pillene. Kun at jeg ikke gjorde det før - og jeg går totalt i panikk hvis tablettene mine ikke ligger i postkasse en uke før jeg trenger ny forsyning.

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Mia og prøv Hair Grow i dag