Hjelp til mage- og fordøyelsesproblemer


42-årige Jon Limkilde kjenner godt til alt om oppblåsthet og fordøyelsesproblemer. I en lang periode sugde det gleden ut av hverdagen hans. Magen var alltid stor og oppblåst og når han så seg selv i speilet, så det ut som om han hadde en basketball der inne. Først da hans partner foreslo plantebaserte ingredienser, fikk han hjelp, slik at magen ble flat igjen.

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Magen min var nærmest kronisk oppblåst

Sett utenfra, gjør Jon alt riktig. Han trener, har en aktiv jobb som sjef på en byggeplass, samt at han restaurerer gamle møbler på fritiden. Det er alltid full fart. Fra han står opp om morgenen, til han legger seg på kvelden.

Alle aktivitetene og den seriøse treningen gjør at kroppen trenger mye mat, fordøyelsen jobber derfor på høygir. Det ga Jon store problemer, magen hans klarte ganske enkelt ikke følge med.

Magen lignet en tønne

- Noen ganger forsvant "sixpacken", som jeg hadde jobbet så hardt for å få… Magen lignet en kjempe tønne, spøker Jon.

I dag kan han le av det hele, men den gang var det ikke mye å more seg over. Det var som om han ble satt på sidelinjen, mens luften hopet seg opp i den veltrente mage.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det virkelig ikke en god følelse. Det var definitivt ubehagelig, for oppblåstheten gjorde faktisk hverdagen skikkelig ubehagelig. Buksene strammet i livet, når jeg bøyde meg og magen var unaturlig stor.

Jon hadde problemer med å bli fortrolig med sitt nye speilbide. Han var trist og lei og partneren hans kunne se hvor mye det gikk inn på ham.

- Litt etter litt begynte det å skje saker og ting. Magen og fordøyelsen min begynte langsomt å føles mer stabil. Det var helt fantastisk!

Et tips forandret alt

- Heldigvis vet partneren min mye om kosttilskudd - og tipset meg om å prøve Macoform. Så jeg tenkte… la meg gi det et forsøk, forklarer Jon, som aldri har vært redd for å prøve nye ting.

Det gikk ikke lang tid før Macoform-tablettene var bestilt og pakken lå i postkassen. De første 3 til 4 ukene merket ikke Jon den store forskjellen, men han hadde fått beskjed om at det kunne ta litt tid. Så han fortsatte å ta tablettene hver dag.

- Litt etter litt begynte det å skje saker og ting. Magen og fordøyelsen min begynte langsomt å bli mer stabil. Det var helt fantastisk!

I dag er Jon takknemlig for at partneren hans tipset om Macoform, samt insisterte på at han skulle prøve produktet. Nå vet han nemlig at de plantebaserte ingrediensene gjør mye godt for magen og fordøyelsen hans.

- Macoform er blitt en helt naturlig del av hverdagen min. Jeg har også anbefalt det til flere på treningssenteret, avslutter Jon fornøyd.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Jon og prøv Macoform i dag