"Jeg var konstant bevisst den oppblåste magen min"


Luft i magen og en følelse av ubehag etter måltider. Når Katrine gikk ut for å spise med venner, ble magen hennes så stinn og oppblåst, at vennene faktisk kunne se det. Det gjorde henne utilpass. Etter diverse mislykkede dietter, har hun i dag funnet en løsning - og effekten kan både merkes og ses.

Artisjokk støtter leverens avgiftende funksjon, kan hjelpe ved oppblåsthet og luft i magen, samt fremmer vekttap i forbindelse med en diett. Løvetann stimulerer fordøyelsen og bidrar til en sunn mage i balanse.

Unngikk å ta på trange klær

- Jeg pleide å slite med mye luft i magen. Uansett om jeg spiste lite eller mye, sunt eller usunt. Oppblåstheten kom alltid snikende i løpet av dagen, forteller Katrine. Hun var alltid nøye med hva hun hadde på seg, spesielt når hun skulle ut med vennene sine.

- Jeg unngikk å ta på ettersittende klær når jeg skulle på restaurant, valgte alltid noe jeg kunne ”gjemme” magen min i. For jeg visste jo hvordan den kom til å bli etter et godt måltid … Luften hopet seg opp, og magen kom til å stå som en ballong... og jeg ville føle meg utilpass, forteller hun.

Det var ikke bare i sosiale sammenheng at den oppblåste magen var et problem. Katrine er jordmor, og hun opplevde det som ubehagelig når hun var på vakt og magen blåste seg opp slik at klærne strammet.

- Det er ikke fordi jeg er spesielt forfengelig, men det å føle seg vel i egen kropp, gjør jo at velværet og overskuddet til alt annet, er større. I hvert fall er det slik for meg. Derfor var jeg ivrig etter å finne en løsning.

Katrine:

- Plantene i den tabletten har virkelig gjort noe godt for magen min. Jeg tar en tablett hver morgen og tar på akkurat de klærne jeg har lyst til!

En tablett endret alt

Et sunt kosthold, regelmessig mosjon, vitaminer, en ny diett. På papiret gjorde Katrine alle de riktige tingene, men magen fortsatte med å gi henne utfordringer. Så da hun kom over informasjon om plantene i kosttilskuddet Macoform, som er sammensatt for å motvirke nettopp oppblåsthet og ubehag i magen, slo hun til.

- Plantene i den tabletten har virkelig gjort godt for magen min. Jeg tar en tablett hver morgen og tar på meg akkurat de klærne jeg har lyst til! Faktisk tenker jeg ikke så mye på magen lenger, og det er SÅ deilig, sier en strålende glad kvinne.

En daglig hjelp til fordøyelsen din: normal tarmfunksjon, mindre oppblåsthet og større velvære i magen.

Interessert?

Gjør som Katrine og prøv Macoform i dag