”Slik fikk jeg hjelp til slimhinnene mine”

Da Sussi kom i overgangsalderen, ble hun konfrontert med et problem som mange kvinner kjenner igjen: tørr hud og tørre slimhinner. Hun merket det over hele kroppen – øyne, hud, svelg. Men det var i underlivet hun hadde de største utfordringene. Det gikk ut over det intime samlivet. Opplevelsen fikk henne til å innse at hun måtte gjøre noe, for å bevare slimhinnene normale.

Vitamin A bidrar til å opprettholde normale slimhinner. Linfrøolje har et høyt innhold af alfalinolensyre (ALA) - en flerumettet omega-3-fettsyre.

Hjelp til slimhinnene

- Det var enormt frustrerende... Mannen min og jeg ville jo gjerne nyte hverandre som vi pleide, men noe forandret seg i underlivet i forbindelse med overgangsalderen. Jeg opplevde også at øynene ble tørre og huden ofte var tørr og sprukken. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe for å støtte slimhinnene mine, forteller Sussi.

Sussi vet at det er normalt for kvinner å oppleve perioder med tørrhet, når de kommer opp i den mer modne alderen. Likevel kom det overraskende på henne, hvor stor irritasjon det faktisk var. Sussi har tidligere jobbet i helsebransjen og har stor kunnskap om kosttilskudd. Så hun bestemte seg for å finne noen ingredienser som
kunne hjelpe.

- Jeg kan varmt anbefale ingrediensene i Mucoforte. Det virker godt for meg. Både mannen min og jeg er veldig fornøyde.

Naturen ga meg en løsning

- Jeg var allerede trofast kunde hos Wellvita. De har noen virkelig gode produkter, og det viste seg at de også hadde et tilskudd til nettopp slimhinnene; Mucoforte.
Kapslene er basert på linfrøolje og tilsatt vitamin A, som kan hjelpe med å opprettholde normale slimhinner. Det hørtes helt riktig ut i Sussis ører, så det gikk ikke lang tid før den første pakken falt ned i postkassen. I dag vil ikke Sussi være kapslene foruten.


- Jeg kan varmt anbefale ingrediensene i Mucoforte. Det virker veldig godt for meg. Så både jeg og mannen min er blitt superfornøyde, sier Sussi smilende.

Perioder med [col=#20BB8B/tørrhet?]
Normale slimhinner har stor betydning for [col=#20BB8B/velværet] ditt.

Interessert?

Gjør som Sussi - prøv Mucoforte i dag