”Prøv det du også” 

Steen har i lang tid hatt leddproblemer, det gjorde helt vanlige hverdagslige gjøremål problematiske. Blant annet var det vanskelig for han å sitte på huk, når han skulle hente ved under trappa.

Steen leste om Movizin i avisen og bestemte seg for å prøve. I dag er han en aktiv mann som til og med har deltatt i et par maratonløp. 

Ingefær bidrar til å opprettholde leddenes bevegelighet og avhjelper stivhet i kroppen. Nype bidrar til leddenes utholdenhet og styrke. Boswellia bidrar til god leddkomfort.

Mer enn 10 år med Movizin

Steen Lerdrup er i dag en begeistret bruker av leddproduktet Movizin Complex, som han tar daglig. Men historien om Steen og Movizin går faktisk mer enn 10 år tilbake i tid. Steen var faktisk en av Wellvitas første Movizin-kunder.  

Da Wellvita første gang besøkte Steen og kona Ulla, fortalte han om hvorfor han begynte å ta Movizin.
- Leddene mine hadde begynt å bli stive, og jeg opplevde at helt vanlige hverdagslige gjøremål ble mer utfordrende. Alt var blitt litt vanskeligere, forteller Steen.

Spesielt knærne og det å sitte på huk, ga han problemer. Det var spesielt merkbart hver gang han skulle hente ved, for den lå under trappen ute. Noen dager klarte han ikke å komme inn under trappen for å hente veden

Movizin med ingefær

Han leste i avisen om Movizin med bl.a. ingefær, som har hjulpet mange med leddproblemer.
- Jeg tenkte: Det kan jo ikke skade å prøve. Jeg vil heller ta et mildt naturlig middel, før jeg eventuelt må ty til kraftigere saker.

Etter noen uker med daglig inntak av Movizin-tablettene kunne han merke de første forbedringene i leddene. Og det fortsatte å bli bedre. Steen kunne hente ved under trappa igjen, uten problemer.

- Jeg har faktisk deltatt i et par maratonløp. Det krever virkelig gode ledd, og det må jeg si at jeg har fått etter at jeg begynte med ingrediensene i det naturlige leddproduktet. 

Har løpt et par maraton

Nå, mange år etter, er Steen fortsatt veldig fornøyd med produktet. Når vi besøker Steen og Ulla igjen, bekrefter Steen for oss hva produktets innholdsstoffer har gjort for ham. 
Praten går lystig og Steen forteller at han liker å løpe, gjerne lange løpeturer. 
- Jeg har faktisk deltatt i et par maratonløp. Det krever virkelig gode ledd, og det må jeg si at jeg har fått etter at jeg begynte med ingrediensene i det naturlige leddproduktet. 

Steen er nå gått av med pensjon og nyter at han har en kropp som fortsatt gjør det mulig å være aktiv. 
- Selvfølgelig er det viktig at jeg trener og bruker kroppen, men uten disse tablettenes innholdsstoffer ville jeg ikke vært så aktiv som jeg er i dag.

Til spørsmålet om han vil anbefale Movizin til andre, svarer han uten å nøle: 
- Ja, når som helst! Prøv det! Det koster ikke så mye å komme i gang og bevegeligheten du får igjen er verdifull, avslutter Steen med et lett oppfordrende smil.

Årene sliter på leddene våre. Prøv et konsentrert kompleks av planteingredienser mot leddproblemene dine.

Interessert?

Gjør som Steen og prøv Movizin Complex i dag