"Jeg fikk hjelp til leddproblemene mine"

Mona Kristensen hadde så store leddproblemer at hun måtte gi opp å drive sin egen forretning. Da hennes søster anbefalte Movizin Complex fant hun en plantebasert hjelp som virket. Det gjorde at hun var i stand til å gå tilbake i fulltidsjobb igjen. 

Ingefær bidrar til å opprettholde leddenes bevegelighet og avhjelper stivhet i kroppen. Nype bidrar til leddenes utholdenhet og styrke. Boswellia bidrar til god leddkomfort.

Måtte oppgi egen bedrift

Mona har vært borte fra arbeidsmarkedet en lang perioder, fordi hun har slitt med leddproblemer. Faktisk var det så ille at hun har måttet gi opp å drive sin egen forretning. 

 For 12 år siden hadde jeg min egen dagligvareforretning, men måtte til slutt gi opp å drive den videre, selv om jeg elsket arbeidet og kontakten med kundene mine. Alle de tunge løftene ble ganske enkelt for hardt for skuldrene og armene mine, forteller Mona.

Gave fra min søster

– En dag fikk jeg besøk av søsteren min, som var veldig bekymret for meg. Hun hadde vært så omtenksom å ta med noen tabletter som hun syntes jeg skulle prøve.

Tablettene som Monas søster hadde med, var naturmiddelet Movizin Complex - med ingefær, nype og boswellia. Tre ingredienser med veldokumentert effekt på ømme og stive ledd.

– Det er en gave jeg ble veldig glad for, det viste jo at hun virkelig tenkte på meg.

-Jeg begynte med Movizin Complexsamme dag.
Søsteren min fortalte at det krevde litt tålmodighet, men allerede etter seks uker begynte jeg å merke de første forbedringene. Stivheten i leddene avtok og de ømme musklene begynte å slappe av. Etter ca 10 uker fungerte leddene så fint at jeg klarte å løfte barnebarnet mitt igjen. Det var en stor milepæl, forteller Mona.

Stivheten i leddene avtok og de ømme musklene begynte å slappe av. Etter noen uker fungerte leddene så fint at jeg klarte å løfte barnebarnet mitt igjen. Det var en stor milepæl.

Tilbake i jobb

– I dag er jeg, takket være min søster, tilbake i full jobb. Jeg elsker å være blant fornøyde kunder igjen. Jeg er også blitt en mormor som kan være med å tulle og tøyse på lekeplassen, helt uten leddproblemer.

– Jeg tar Movizin Complex-tablettene mine hver dag og gleder meg til dagens mange gjøremål. Movizin Complex har virkelig betydd mye for meg så det kan jeg varmt anbefale, avslutter Mona. 

Årene sliter på leddene våre. Prøv et konsentrert kompleks av planteingredienser mot leddproblemene dine.

Interessert?

Gjør som Mona og prøv Movizin Complex i dag