”Nå sover jeg godt hver natt!” 

"Tom måtte ha hjelp til å sove. Han fikk et preparat, men det følte han ikke fungerte for ham. Det kunne gå langt ut på formiddagen før han følte at han fikk opp øynene og våknet. Etter at han begynte med de naturlige ingrediensene i søvntilskuddet Sedaforte, sover han godt hele natten."

Kamille og sitronmelisse bidrar til avslapping, mens humle virker beroligende og fremmer god søvn. Schisandra kan hjelpe deg med å håndtere stress.

Lys våken og uro i kroppen

Tom Nilsen fra Nittedal er en mann med mange jern i ilden. Dagene til 76-åringen er fulle av aktiviteter. Til tross for at han var sliten og trøtt om kvelden, så slet han med å få sove.

Han ble vanligvis trøtt i ti-tiden på kvelden.
  - Men når jeg gikk og la meg, ble jeg lys våken og følte uro i kroppen. Da var det bare å stå opp igjen. Slik kunne jeg holde på flere ganger før jeg sovnet. I 6-tiden var jeg våken, fortsatt ikke uthvilt men hadde ikke ro til å sove mer, forteller Tom.

Slik kunne han ha det mange netter etter hverandre. - På det verste var det 7-8 slike netter i strekk. Jeg måtte bare få noe hjelp til å sove.

Opplagt hver morgen

Tom fikk et preparat for å kunne slappe av og sove.  - De søvntablettene jeg fikk var ikke bra for kroppen. Det kunne gå langt ut på formiddagen før jeg følte at jeg fikk opp øynene. Sånn er det heldigvi ikke nå. 

 - Etter at jeg begynte med det naturlige søvntilskuddet Sedaforte, sover jeg godt hele natten og jeg er våken og opplagt med en gang på morgenen, sier Tom

- Det er et utrolig flott produkt, det inneholder ingen skadelige giftstoffer for kroppen - og det er fint. Nå sover jeg godt om natta. Jeg anbefaler å prøve Sedaforte hvis du har søvnproblemer, det funker i alle fall for meg!

Naturlige ingredienser overbeviste Tom

Sedaforte inneholder kun naturlige planter som er godt for kroppen, og det var det som gjorde at Tom bestemte seg for å prøve. Virkningen kom allerede etter kort tid. 

Han har forsøkt å slutte, men da ble nettene søvnløse, så han begynte med Sedaforte igjen. Han forteller videre at det fortsatt kan være noen netter hvor søvnen ikke er helt på topp, men det er kun en sjelden gang. 

- Det er et utrolig flott produkt, det inneholder ingen skadelige giftstoffer for kroppen - og det er fint. Nå sover jeg godt om natta. Jeg anbefaler å prøve Sedaforte hvis du har søvnproblemer, det funker i alle fall for meg!

Rastløs og anspent? Her er din daglige hjelp til god søvn, avspenning og stresshåndtering.

Interessert?

Gjør som Tom og prøv Sedaforte i dag