”Slik fikk jeg nattesøvnen tilbake” 

Pia Reinholdt kan i dag se tilbake på en årrekke, hvor tilværelsen hennes ble forstyrret av dårlig søvn. Hun var konstant stresset og irritabel. Uansett hva hun forsøkte, hjalp det ikke. Det var før hun en dag leste om Sedafortes innholdsstoffer. Det ble et vendepunkt i livet hennes. I dag sovner hun raskere og sover godt hele natten.

Kamille og sitronmelisse bidrar til avslapping, mens humle virker beroligende og fremmer god søvn. Schisandra kan hjelpe deg med å håndtere stress.

Skilsmisse ødela søvnen

Da vi møter Pia hjemme i huset hennes, er det en frisk og glad kvinne som åpner døren - ingen ville tro at hun nylig hadde strevet med konstant tretthet og var irritabel som følge av søvnproblemene. 

"Pia Reinholdt stod for noen år siden i en livskrise som skapte problemer for søvnen hennes. En skilsmisse og en opprivende kamp om foreldreretten ga henne litt for mye å tenke på i en periode. Med god hjelp fra familien fikk hun livet i balanse igjen, men en ny utfordring dukket opp fra en uventet kant ...
Snart skulle det vise seg at Pia fikk problemer med å sove. Det rammer mange nordmenn og for mange kan det ødelegge humøret og velværet."

Naturlige ingredienser ble løsningen

Pias blikk falt en dag på en reklame for det naturlige sovemiddelet Sedaforte. Produktet er plantebasert, og har både kortsiktig og langsiktig virkning. For Pia var det avgjørende at middelet ikke gjorde henne døsig.

- Da jeg leste at urtene i Sedaforte virket avslappende uten å være sløvende, bestemte jeg meg for å prøve.

Etter kort tid med de beroligende urtene i Sedaforte begynte det å skje noe, søvnmønsteret mitt endret seg. Da jeg tok en Sedaforte-tablett hver kveld, en time før jeg gikk og la meg, sovnet jeg raskere og sov godt hele natten.
- I dag kan jeg uten problemer våkne, gå på toalettet, gå tilbake i seng og sove videre etterpå, forteller Pia. Jeg kan merke hvordan livsmotet mitt og det gode humøret er kommet tilbake.

Det er ganske enkelt en stor lettelse at søvnproblemene mine ble løst så enkelt. Jeg kan merke hvordan mitt gode humør er tilbake, fordi jeg, takket være ingrediensene i Sedaforte, nå somver godt om natten.

Nå anbefaler Pia alle med søvnproblemer å prøve urtene i Sedaforte.
- De har hjulpet meg til å få mer energi i hverdagen, og overskudd til lange turer med hunden, sier hun.

- Etter kort tid med de beroligende urtene i Sedaforte begynte det å skje noe, søvnmønsteret mitt endret seg. Da jeg tok en Sedaforte-tablett hver kveld, en time før jeg gikk og la meg, sovnet jeg raskere og sov godt hele natten.

Rastløs og anspent? Her er din daglige hjelp til god søvn, avspenning og stresshåndtering.

Interessert?

Gjør som Pia og prøv Sedaforte i dag