”Jeg vil klart anbefale det til andre modne menn” 

Ole elsker å spille golf. Å kunne gå 18 hull uten å måtte tenke på hverken prostata eller vannlating,var grunnen til at han begynte med Prostabona Plus. I dag anbefaler han de plantebaserte tablettene til alle andre modne menn som vil støtte prostatafunksjonen og ha en normal vannlating. 

Linfrø bidrar til en normal prostatafunksjon hos modne menn. Fennikelfrø bidrar til normal vannlating og utskillelse av urin. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Forandret vannlating

- Nå er jo ikke golfbaner kjent for å være velutstyrt med toaletter rundt omkring på greenen, forteller Ole med et smil og fortsetter, ...det er jo frustrerende å måtte springe på toalettet flere ganger i løpet av en golfrunde. 

De lange golfturene var ikke det eneste som fikk den aktive mannen til å bli oppmerksom på vannlatingen sin. Ole merket også at han oftere måtte opp om natten for å tisse.  

Som så mange andre menn i Oles alder, var han blitt mer klar over den lille kjertelen i bekkenområdet. Da han leste om produktet Prostabona Plus, ville han prøve å gjøre noe for å bevare en normal prostatafunktsjon.  

Han ringte og fikk snakke med en av Wellvitas helsekostveiledere og kom raskt i gang med å ta tablettene.  

- Nå er jo ikke golfbaner kjent for å være velutstyrt med toaletter rundt omkring på greenen, forteller Ole med et smil og fortsetter, ...det er jo frustrerende å måtte springe på toalettet flere ganger i løpet av en golfrunde. 

Utskilllelse av avfallsstoffer

En måte å minimere antallet toalettbesøk, er naturligvis å redusere væskeinntaket. Men det er samtidig viktig å ha en god væskebalanse. Med det for øye endret ikke Ole sitt vanlige inntak av en passende mengde vann. At Prostabona Plus også har innholdsstoffer som støtter en normal utskillelse av avfallsstoffer gjennom urinen, var bare en ekstra bonus.  

Et riktig valg for meg
Etter å ha tatt tablettene noen uker, var Ole overbevist om at det var et helt riktig valg. 

- I dag vil jeg klart anbefale produktet til alle modne menn, som vil støtte prostatafunksjonen og en normal vannlating, smiler den godmodige golf-entusiasten. 

Pass på prostataen, mann! Støtte til normal prostatafunksjon. Hjelp til normal vannlating.

Interessert?

Gjør som Ole og prøv Prostabona Plus i dag