”Hukommelsen min er på plass igjen!”

Bodil lever livet i høyt tempo. Når hun ikke er i idrettshallen, er hun aktiv i ledergruppen i lokalforeningen. En stund opplevde hun at det ble vanskeligere å holde seg konsentrert og huske ting, da mistet hun lysten til å snakke i forsamlinger. Navn ble borte og tenkepausene ble lengere. Da hun kom over et kosttilskudd til konsentrasjon og hukommelse, hoppet hun på muligheten. I dag føler hun at konsentrasjonen og hukommelsen er på plass igjen.

Bacopa monnieri kan hjelpe med å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen. Ginseng bidrar til å fremme vitalitet, oppmerksomhet og mental årvåkenhet. Vitamin B6 og niacin bidrar til redusere tretthet og utmattelse.

Fant ikke ordene

De fleste av oss har opplevd å stokke ordene og glemme et navn. Sånn er det bare noen ganger – men det kan bli en større utfordring med alderen. Det merket 76-årige Bodil, hun synes det ble vanskelig å formulere seg like raskt som hun var vant til.

- Jeg måtte tenke mer over ting før jeg snakket, og fant ikke alltid de rette ordene. Barna mine la også merke til det… De begynte å spøke med at ”mor har blitt gammel”, forteller Bodil.

Selv om spøken var vennlig ment, gikk det innpå henne. Hun likte ikke å føle seg litt tregere, og savnet den selvtilliten hun pleide å ha.

- Jeg var virkelig oppsatt på å gjøre noe med det. For det betyr så mye for meg å være aktiv.

- Selv om jeg fortsatt kan sitte og lete etter et navn på en person i ny og ne, har jeg ikke de samme utfordringene med å formulere meg. Jeg føler meg årvåken og klar igjen.

Planter til hukommelsen

Løsningen viste seg faktisk å være enklere å finne enn Bodil hadde regnet med. Hun får lokalavisen sin levert hver morgen, og der kom hun over Remital, et plantepreparat til hukommelse og konsentrasjon. Det fanget straks interessen hennes.

- Det var ikke langt fra tanke til handling den dagen. Jeg ringte før jeg rakk å skifte mening, og det gikk ikke lang tid før jeg mottok min første pakke Remital, sier Bodil, som raskt innlemmet tablettene i sin daglige rutine.

En merkbar forandring

- Jeg må innrømme at jeg ble positivt overrasket over virkningen. Etter kun noen måneder begynte jeg å merke en forandring. Selv om jeg fortsatt kan sitte og lete etter et navn på en person nå og da, har jeg ikke de samme utfordringene med å konsentrere meg eller formulere meg. Jeg føler meg konsentrert igjen. Det er bare helt fantastisk!

Bodil opplevde også at det gikk raskere å lære nye trinn, når hun er på dansegulvet. Ingrediensene i Remital, bacopa monnieriog ginseng har hatt en merkbar effekt, og i dag får hun tablettene sine rett hjem i postkassen annenhver måned.

- Hvis du har utfordringer i stil med de jeg hadde, vil jeg klart anbefale deg å prøve Remital. For meg har i hvert fall ingrediensene hatt god effekt, avslutter Bodil smilende.

Prøv et kompleks av planter til hukommelse, årvåkenhet og mentale yteevne.

Interessert?

Gjør som Bodil og prøv Remital i dag