At du er fornøyd er viktig for oss

Hos Wellvita er vi stolte av våre produkters gode effekt. De virker for de fleste - derfor gir vi kompensasjon til de som ikke er fornøyd etter 3 måneders bruk. Med vår fornøydgaranti får du mulighet til å prøve et nytt kosttilskudd med kr 100,- i rabatt, så du kan finne et produkt som passer til nettopp deg. Garantien gjelder for alle våre produkter. Både dem med rask virkning og dem som virker over lengere tid.

Ha tålmodighet - naturen tar tid

Har du kjøpt et plantebasert kosttilskudd, anbefaler vi generelt at du bruker produktet i 12 uker, før du vurderer om det virker for deg. Det gjør vi fordi innholdsstoffene i våre produkter langsomt og gradvist blir tatt opp i kroppen. Det kan derfor ta tid å merke den fulle effekten. Er du ikke fornøyd etter tre måneder bruk, kan du benytte deg av vår fornøydgaranti.   

Sjekkliste

Få optimal effekt av produktet ditt

1. Husk din daglige dose

2. Unngå pauser - stopp ikke midt i en pakke

3. Nøl aldri med å ringe oss på tlf: 37 08 13 00, hvis du er i tvil eller lurer på noe

Slik benytter du vår fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti gjelder alle våre produkter. Hvis du vil benytte deg av garantien, så kontakt kundeservice på tlf: 37 08 13 00 – mandag til fredag mellom kl. 8.00 og 16.00. Med garantien får du 100,- kr i rabatt på ditt neste kosttilskudd.

Bruk rabatten på et nytt produkt 

Det gode ved Wellvitas fornøydgaranti, er at du kan bruke den til å prøve et annet valgfritt kosttilskudd. Kanskje har du lest om en spennende ingrediens, eller fått anbefalt et annet produkt? Det er alltid fint når man kan gjøre det prøve noe nytt – og fornøydgarantien vår gjør det mulig på en enkel og grei måte.Hvis du ønsker å benytte fornøydgarantien eller vil høre mer om den, så ring kundeservice tlf: 37 08 13 00 – mandag til fredag mellom kl. 8.00 og 16.00. Vi kan veilede deg om våre produkter, svare på spørsmål og hjelpe deg med råd og tips.