Collagen Skin Improver

Plei huden din innenfra

Collagen Skin Improver inneholder VERISOL®kollagen, som forbedrer hudens elastisitet og struktur, reduserer rynker og reduserer appelsinhud/cellulitter. Det er et smaksnøytralt pulver, som leveres i porsjonsposer à 2,5 gram. Ta en pose pr dag, for å få full effekt. 

Enkeltkjøp
kr 509,-
Abonnement 30 porsjonsposer/hver måned Spar kr 110,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

  • Beste pris
  • Fornøyd
    garanti
  • Ingen
bindingstid

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 438,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

De beste betingelser for hårets vekst, styrke og fylde

Dokumentert virkning

Studier foretatt av vår kollagen-produsent VERISOL®, viser at inntak av kollagen bl.a. kan få hudens elastisitet til å øke med opptil 15% på 4 uker. En merkbar forandring.

Penere hud

Cellulitter oppstår på grunn av små fettdepoter i underhuden. Det er ganske ufarlig, men mange vil nok helst være de foruten. Kollagen forbedrer hudens struktur og reduserer cellulitt.

Færre rynker

Kollagen har stor betydning for hudens glatthet og elastisitet. Selv om det produseres naturlig i kroppen vår, blir produksjonen mindre effektiv med alderen. Her kan Collagen Skin Improver hjelpe.

Plei huden [col=#20BB8B/innenfra] med Collagen Skin Improver:
[col=#20BB8B/færre rynker,] penere hud og mer spenst i huden. 

Forbedrer hudens utseende innenfra

Kollagen har stor betydning for hudens elastisitet og utseende. Kollagen dannes naturlig i kroppen, men fra 30-årsalderen begynner de fleste å oppdage de første alderstegnene.
 

Dokumentert effekt
Gjennom vitenskapelige undersøkelser, har VERISOL®-kollagenet i Collagen Skin Improver, vist resultater som medfører merkbart mer spenst i huden, færre rynker samt en forbedret hudstruktur og mindre cellulitter. Ved å innta kollagen, fremfor å smøre det på huden via en krem, oppnår du den ønskede effekten på alle hudområder - ikke bare de enkelte områdene hvor du har påført kremen.

Din hud – din historie
Skjønnhet er mange ting – et glimt i øyet, når du er fornøyd med speilbilde ditt og de små smilerynker som forteller historien om alle de gode stundene i livet.
Gjennom livet påvirkes huden din av en rekke indre og ytre faktorer hver dag. Huden påvirkes bl.a. av maten du spiser, hormoner, UV-stråler og selvfølgelig alderen din. I ungdomsårene er huden glatt og elastisk, men med alderen kan huden miste elastisiteten sin, hvilket fører til rynker.

Hos Wellvita omfavner vi skjønnhet i alle aldre, og med Collagen Skin Improver hjelper vi deg som ønsker det, til å få en glattere hud som understreker din skjønnhet og forteller din historie.

Studiene viser gode resultater

Kollagenet i Collagen Skin Improver produseres av VERISOL®, som har foretatt omfattende studier(1) av effekten på huden ved inntak av kollagen. Studiene påviser klare forbedringer i hudens struktur. Blant annet er elastisiteten hos testpersonene økt med opp til 15% etter kun 4 uker.

1) Oral Supplementation of Specific Collagen Peptides Has Beneficial Effects on Human Skin Physiology: A Double-Blind, Placebo-Controlled StudyProksch E., Segger D., Degwert J., Schunck M., Zague V., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, August 2013 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23949208/

NO · kosttilskudd · Collagen Skin Improver · 75 g

30 poser á 2,5 g

Collagen Skin Improver inneholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elastisitet og struktur, reduserer rynker og reduserer appelsinhud/cellulitter. Det er et smaksnøytralt pulver, som leveres i porsjonsposer à 2,5 gram pr. stk. Du skal kun ta 1 porsjonspose pr. dag for å få full effekt av kollagenet i Collagen Skin Improver.

• 1 porsjonspose pr. dag
• Smaksnøytralt
• Færre rynker, mindre appelsinhud og økt elastisitet
• Dokumentert virkning


Anbefalt døgndose:
1 porsjonspose. 
Døgndosen bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil.

Innhold pr. døgndose:
2,5 g hydrolysert VERISOL®kollagen

Ingredienser:
Kollagenhydrolysat fra storfe

Anvendelse:
Bland 1 porsjonspose i kald eller varm drikke, f.eks. kaffe, vann eller juice.
En porsjonspose inneholder en døgndose av 2,5 g VERISOL® kollagenhydrolysat.

Oppbevaring: 
Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme.
Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produsert for:
Wellvita, NO-4865 Åmli, www.wellvita.no
Tlf. 37 08 13 00
 

Det kan av og til forekomme mindre endringer i sammensetningen av våre produkter. Innholdsstoffer og ordlyd på etikettene blir også tilpasset gjeldende lovgivning eller hvis vi bytter leverandør for å skaffe mer optimale råvarer til produktet.