Hvilket produkt passer til deg?

Din hjelp til lette og pene ben

Vann i kroppen, tunge føtter eller appelsinhud? Det kan være vanskelig å finne den riktige hjelpen. Derfor har vi laget en enkel guide til deg som ønsker lette og pene ben.

Hva er forskjellen?

Venolet og Hydrolet er to av Wellvitas absolutte bestselgere. De kan begge hjelpe deg til lette ben. Men hva er forskjellen på de? Og hvilket produkt vil være riktig for deg? Guiden under kan hjelpe deg med å velge riktig produkt.

Venolet Hydrolet
Mot trette ben
Venefunksjon
Lett vanndrivende
Mot tunge ben
Fremme utskillelse av vann
Reduserer appelsinhud
Penere hud

Hydrolet Kjerringrokk støtter nyrenes evne til å skille ut væske og dermed avfallsstoffer. Storborre og hibiskus fremmer utskillelsen av vann via nyrene og hibiscus bidrar til urinveienes normale funksjon. Hibiscus bidrar i tillegg til kretsløpet i de små blodkarene og kan bidra til å redusere følelsen av tunge ben.

Venolet er basert på rød vinrankeblad/kjerner, furubark og vitamin C. Rød vinrankeblad/kjerner bidrar til en normal funksjon av venesystemet, blodkar og kretsløpet og bidrar til en god blodgjennomstrømning i bena - faktorer som motvirker tunghet og tretthet i bena. Rød vinrankeblad/kjerner kan dessuten forbedre hudens generelle utseende, samt bidra til å redusere cellulitter (appelsinhud).

Hvis du fortsatt er i tvil -ta en titt her...

Mot tunge og trette ben

Mot mye vann i kroppen