Se våre beste kampanjetilbud

Der er mye som kan forstyrre nattesøvnen...

Få gratis hjelp mot søvnproblemer med på kjøpet ditt

Har du problemer med å få sove - eller forstyrres nattesøvnen av flere toalettbesøk? Nå får du en gratis* pakke av søvnproduktet Sedaforte, som inneholder planter som fremmer søvnen din, når du kjøper Sabalix eller BerryFlow. Et godt supplement når du ønsker mer ro og avslapping. *

Tilbudet varer til og med 26. mai kl. 23.59. Gratisproduktet kan ikke byttes til kontanter.

Sedaforte: Kamille og sitronmelisse bidrar til avslapping, mens humle virker beroligende og fremmer god søvn. Schisandra kan hjelpe med å håndtere stress.

Sabalix: Dvergpalmebær kan hjelpe med å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtte en sterk urinstråle. Sink kan hjelpe med å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Aktiv kampanje nå:

Få Fiskeolje med på kjøpet

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig melder deg på vårt nyhetsbrev, gir vi deg 2 måneders forbruk av Fiskeolje GRATIS.

Tilbudet gjelder kun én gang pr. kunde.

Alle kan benytte tilbudet, uansett om du er ny kunde, tidligere kunde eller nåværende kunde.

Merk: Du får mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev og dermed benytte deg av dette tilbudet, når du gjennomfører kjøpet ditt. Fiskeolje legges automatisk til i handlekurven din - uten ekstra kostnad.

Halv pris på første levering

På de fleste av våre abonnementsprodukter, gir vi 50 % rabatt på første levering*. Det gir deg mulighet for å teste hvor godt kroppen din reagerer på de aktive plantestoffene.

Noen opplever en effekt relativt raskt - for andre tar det litt lengere tid. Generelt sett, vil effekten kommer gradvis og over litt tid.

Hvis du, mot formodning, ikke opplever merkbar effekt etter 2. levering, så tilbyr vi deg en fornøydgaranti på produktet.

*Rabatten gjelder de fleste av våre produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten gjelder ikke på frakt.