Nytt år, nye mål?

Kun denne uken: Gratis frakt + 50% på 1. pakke

Har du nyttårsforsetter du vil komme i mål med? Når du kjøper et nytt produkt på abonnement, får du 50%* i rabatt på din første levering. Denne uken får du i tillegg GRATIS FRAKT.

Du sparer i gjennomsnitt kr 90,- på hver pakke, sammenlignet med enkeltkjøpsprisen – pluss kr 39,- på frakten. Vi kjører nemlig gratis frakt til og med mandag 6. februar kl. 09.00. Så ta en titt på de spennende produktene våre, og hjelp kroppen godt i gang på det nye året.

*Rabatten gjelder ved kjøp av produkter på abonnement.

Aktiv kampanje nå:

Få Fiskeolje med på kjøpet

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig melder deg på vårt nyhetsbrev, gir vi deg 2 måneders forbruk av Fiskeolje GRATIS.

Tilbudet gjelder kun én gang pr. kunde.

Alle kan benytte tilbudet, uansett om du er ny kunde, tidligere kunde eller nåværende kunde.

Merk: Du får mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev og dermed benytte deg av dette tilbudet, når du gjennomfører kjøpet ditt. Fiskeolje legges automatisk til i handlekurven din - uten ekstra kostnad.

Halv pris på første levering

På de fleste av våre abonnementsprodukter, gir vi 50 % rabatt på første levering*. Det gir deg mulighet for å teste hvor godt kroppen din reagerer på de aktive plantestoffene.

Noen opplever en effekt relativt raskt - for andre tar det litt lengere tid. Generelt sett, vil effekten kommer gradvis og over litt tid.

Hvis du, mot formodning, ikke opplever merkbar effekt etter 2. levering, så tilbyr vi deg en fornøydgaranti på produktet.

*Rabatten gjelder de fleste av våre produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten gjelder ikke på frakt.