Wellvita feirer 40 år

Bli med i trekningen om produkter, gratis frakt og spaopphold

I dag er det 40 år siden Wellvita Group ble startet. Vi feirer jubileet vårt med mange flotte premier. Delta i trekning om 1 års forbruk av produkter, gratis frakt, og et herlig spaopphold på et av Strawberry's spahoteller. Vi feirer i 40 dager til ende, og hver uke trekker vi 20 premier.

For å delta må du kjøpe et produkt på abonnement og melde deg på vårt nyhetsbrev, i perioden 29. september til 8. november 2023. Har du allerede et aktivt abonnement og er meldt på nyhetbrevet vårt, trenger du ikke å foreta deg noe: Du er automatisk med i konkurransen.

Hver uke trekker vi 10 vinnere av et gratis produkter i 1 år, samt 10 vinnere av gratis frakt i 1 år. Mot slutten av feiringen trekker vi hovedpremien: Et spaopphold for to, på et at Strawberrys Spahoteller. Alle vinnerne får beskjed senest 10. november 2023.

* Konkurransen gjelder kun for produkter på abonnemet, ikke produkter som kjøpes som enkeltkjøp.

Aktiv kampanje nå:

Få Fiskeolje med på kjøpet

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig melder deg på vårt nyhetsbrev, gir vi deg 2 måneders forbruk av Fiskeolje GRATIS.

Tilbudet gjelder kun én gang pr. kunde.

Alle kan benytte tilbudet, uansett om du er ny kunde, tidligere kunde eller nåværende kunde.

Merk: Du får mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev og dermed benytte deg av dette tilbudet, når du gjennomfører kjøpet ditt. Fiskeolje legges automatisk til i handlekurven din - uten ekstra kostnad.

Halv pris på første levering

På de fleste av våre abonnementsprodukter, gir vi 50 % rabatt på første levering*. Det gir deg mulighet for å teste hvor godt kroppen din reagerer på de aktive plantestoffene.

Noen opplever en effekt relativt raskt - for andre tar det litt lengere tid. Generelt sett, vil effekten kommer gradvis og over litt tid.

Hvis du, mot formodning, ikke opplever merkbar effekt etter 2. levering, så tilbyr vi deg en fornøydgaranti på produktet.

*Rabatten gjelder de fleste av våre produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten gjelder ikke på frakt.