Tema: Gode ledd hele livet

Hvilket leddprodukt passer for meg?

Liker du en hard treningsøkt? Eller foretrekker du å ta frem strikketøyet? Uansett om du lever livet i høyt tempo eller tar det mer med ro, kan det være en god idè å støtte leddene dine, så de ikke “ruster". Her får du en samlet guide over alle leddproduktene våre, slik at du kan finne en løsning som passer til dine ledd og din livsstil. 

Nyt en aktiv livsstil uten ømme ledd

Ingrediensene i Artroform er designet til en aktiv og innholdrik hverdag. Perfekt til deg som elsker å holde deg i aktivitet hjemme, i hagen eller ut i skog og mark, og vil hjelpe muskler og ledd når de er ømme. Inneholder ingefær samt gurkemeie, som er den bærende ingrediensen. En plante som jobber for deg i alle kroppens ledd.

Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde leddene og opprettholde leddenes bevegelighet, mens ingefær avhjelper stivhet i ledd og bidrar til å opprettholde leddenes bevegelighet. Vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon.

Støtt produksjon av kollagen i leddene

Brusken er med på å sikre friksjonsfri bevegelse. Hele 60 % av den faste brusken, består av kollagen. Nøkkelordene for Cartiflex Collagen er dyptgående virkning og kollagen-oppbygging. Ingrediensene i de populære tablettene er boswellia, som kan bidra til kollagen-produksjonen og ingefær, som kan hjelpe med å opprettholde bevegelighet i ledd.

Boswellin i Cartiflex Collagen kan bidra til produksjon av kollagen og støtter bevegelsesapparatet. Inneholder også kollagen samt næringsstoffer, som på hver sin måte hjelper kroppens knokler, brusk, bindevev og muskler.

Langsiktig hjelp til behagelige ledd

Alderen tærer på leddene våre. Med plantestoffene i Movizin Complex får du langsiktig hjelp mot stive ledd, så du kan opprettholde god bevegelighet i hverdagen. Produktet inneholder 3 aktive planter, som bidrar til velvære i leddene fra hver sin kant. En god løsning til deg som ønsker et produkt med bred virkning. 

Ingefær bidrar til å opprettholde leddenes bevegelighet og avhjelper stivhet i kroppens ledd, mens nype bidrar til leddenes utholdenhet og styrke. Boswellia bidrar til god leddkomfort.

Hjelp til muskler og nervesystem dag og natt

Muskler og nervesystem er nøkkelordene, hvis du ønsker en velfungerende og bevegelig kropp hele døgnet. Her spiller magnesium en helt spesiell rolle. Mineralet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og kan bidra til normal muskelfunksjon og nervesystem. I Magnesium MultiLong får du tre kilder til magnesium i én tablett.

Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til nervesystemets normale funksjon og til en normal muskelfunksjon. Inneholder også vitamin B6, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Naturen trenger tid! Mens du venter kan du...

Mange av Wellvitas leddprodukter inneholder plantestoffer, som gradvis tas opp i kroppen over tid. Effekten er absolutt verd å vente på, men man kan jo bli utålmodig. Heldigvis kan du hjelpe de ømme musklene og leddene dine i mellomtiden med Movizin Gel - en hurtigvirkende gel.

Movizin Gel gir en behagelig følelse i ømme muskler og ledd – evt. sammen med en lett massasje. Den inneholder ingefær, som sammen med en rekke andre ingredienser, virker kjølende og avhjelper ømhet.

Tilbake til toppen