Resultater fra kundeundersøkelsen:

"Dvergpalmebær… de kan noe!"

Det finnes mange vitenskapelige undersøkelser, men noen ganger er det ingenting som slår kundenes egen vurdering. Og når det gjelder Sabalix, er kundene enige om at bærene fra dvergpalmen virkelig kan noe.

Les svarene fra kundeundersøkelsen her - og møt to av de fornøyde brukerne. 

Sabalix inneholder et ekstrakt av bær fra dvergpalmen og mineralet sink. Forskning på naturstoffer viser at bærene fra dvergpalmen kan hjelpe med å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtte en sterk urinstråle. Sink kan hjelpe med å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Ganske fornøyd og Meget fornøyd!

Wellvitas ”detektiver” fikk i oppdrag å finne ut hvor fornøyde kundene var med ingrediensene i bestselgeren vår, Sabalix. Får brukerne den effekten de håper på?

Spørreskjemaer ble sendt ut, og resultatet avslørte et rungende… JA! 77% av de spurte sa at plantestoffene i Sabalix har hjulpet dem godt, meget godt eller fantastisk godt.

76% vil anbefale produktet til andre menn

Det neste spørsmålet vi var interessert i å få svar på, var om brukerne ville anbefale Sabalix til andre.

Endringer i vannlatingen har normalt ikke vært noe menn har snakket så mye om. Men overraskende nok svarte hele 91% i undersøkelsen, at de var klar til å anbefale produktet til venner og bekjente. Det vitner om at vi er blitt mer åpne om de plagene som kan lage litt trøbbel i hverdagen. Og det er jo en veldig positiv utvikling.

Derfor bestiller menn Sabalix

Hyppig vannlating? Opp på toalettet om natten? I undersøkelsen spurte vi Sabalix brukerne hva det var som hadde fått dem til å bestille Sabalix. Her er hva de svarte:

80,5% - Jeg måtte ofte opp om natten for å tisse

38,8% - Jeg hadde begynt å tisse oftere

36,1% - Jeg hadde svar urinstråle

29.2% - Det føltes som om blæren aldri ble helt tom

23,6% - Jeg var plaget med drypping mot slutten av vannlatingen

22.2% - Jeg hadde vanskelig for å holde meg

Møt to fornøyde brukere

Det er generelt stor tilfredshet, blant de som prøver Sabalix. Noen menn er så fornøyde at de gjerne vil stå frem og fortelle om sine erfaringer. Her kan du møte Bjørn og Kåre, som har tatt de konsentrerte tablettene i mange år allerede.
Bjørn

- Sabalix virker godt for meg!

– Jeg begynte med hyppige toalettbesøk og et press i nedre del av magen. Det var som om jeg aldri helt fikk tømt blæren. Det var fryktelig ubehagelig. Etter kun noen uker med naturstoffene i Sabalix merket jeg en markant forandring, og nå er jeg så og si tilbake til normal vannlating.

Kåre

- En liten tablett forandret hverdagen min

Dvergpalmeekstraktet i Sabalix har redusert antall ganger jeg må opp om natten. Det gir meg bedre søvn og en bedre hverdag. Ja, og strålen er også blitt bedre.

Prøv Sabalix til halv pris

Sabalix inneholder et ekstrakt av bær fra dvergpalme og mineralet sink. Forskning viser at bærene fra dvergpalmen kan bidra til å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtte en sterk urinstråle. Sink kan hjelpe med å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.