"Fornøyd med effekten"

Før måtte jeg opp om natta, selv om mine problemer var relativt små. I løpet av de 5 årene jeg har brukt dvergpalmeekstraktet Sabalix har det fungert veldig bra for meg.

Dvergpalmebær som bidrar til å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtter en sterk urinstråle. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Løste vannlatingsproblemene i starten

Per Erik lever et hektisk pensjonistliv med avtaleboken full av familiebesøk, golftrening, vedlikehold av huset og lange reiser til «hytta» i Spania. Han har derfor ikke tid eller tålmodighet til å la seg begrense av unødige toalettbesøk og avbrutt nattesøvn.  

– Å ta naturtabletter er et greit nivå av tiltak vi menn kan velge for lette vannlatingsproblemer – enkelt og naturlig synes jeg, forteller 78-åringen fra Østfold.

– Jeg er veldig fornøyd med dvergpalme-ekstraktet, i løpet av de 5 årene jeg har brukt Sabalix har tablettene fungert veldig bra for meg.

Effekt av dvergpalmebær

– Før måtte jeg jo opp om natta, selv om mine plager var relativt små.  

Per Erik hadde sett annonsene for Sabalix fra helsekostfirmaet Wellvita, og syntes det var interessant. Og siden kona hans allerede var fornøyd med et annet produkt fra firmaet, ville han prøve de naturlige tablettene.

– Jeg er veldig fornøyd med dvergpalme-ekstraktet, i løpet av de 2 årene jeg har brukt Sabalix har tablettene fungert veldig bra for meg.

Har du begynt å tisse oftere? Plaget med nattissing? Oppretthold normal vannlating.

Interessert?

Gjør som Per Erik og prøv Sabalix i dag