"Det virker for meg"

Etter kun få uker merket jeg en markant bedring, og nå er jeg helt kvitt problemene. Naturstoffene i Sabalix fungerer veldig godt for meg, så jeg fortsetter å holder meg til det naturlige.

Dvergpalmebær som bidrar til å opprettholde normal vannlatingsfunksjon og støtter en sterk urinstråle. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet.

Følte at jeg aldri helt fikk tømt blæren

Bjørn Nilsen er en trivelig finnmarking som de siste 50 årene har bodd her sørpå, nærmere bestemt i Drammen. Han trives i leiligheten sin i 9. etasje med fantastisk utsikt over Kobbervikdalen. Som så mange menn over 50 år begynte han å få problemer med vannlatingen.

Men takket være en eldgammel plante, dvergpalmen, er ikke det noe problem lenger. Bjørn er nemlig en av mange menn som har funnet en effektiv hjelp mot vannlatingsproblemene sine med dvergpalme-ekstrakt.

– Etter bare få uker merket jeg en markant bedring og i dag er jeg helt kvitt plagene, sier han.

Markant bedring etter få uker

– Jeg begynte med hyppige toalettbesøk og et press i nedre del av magen. Det var som om jeg aldri helt fikk tømt blæren. Det var fryktelig ubehagelig og problemene økte bare på. Bjørn vurderte om han måtte gå å få noe for plagene, for noe måtte gjøres.

Men da han leste om det naturlige produktet Sabalix i en annonse, ville han teste det ut først. 

– Etter bare få uker merket jeg en markant bedring og i dag er jeg helt kvitt plagene, sier han.Den trivelige finnmarkingen har ikke tenk å slutte med Sabalix bare fordi problemet er løst, for han vil ikke ha problemene tilbake.

– Sabalix fungerer for meg, så jeg fortsetter å holde meg til de naturlige virkestoffene, sier Bjørn fornøyd.

Har du begynt å tisse oftere? Plaget med nattissing? Oppretthold normal vannlating.

Interessert?

Gjør som Bjørn og prøv Sabalix i dag