Hjernehelse:

Kan du trene deg til en bedre hukommelse og konsentrasjon?


Det korte svaret er JA.

Hjernetrening virker. På denne siden får du inspirasjon til hvordan du kan sette sammen den perfekte treningen for deg. Slå til nå og få et GRATIS vitamin-produkt med på kjøpet!

Hjerne som en 25-åring

Bursdager, nøkler, alle passord... Det er mange ting vi skal huske på her i livet, og alderen setter sitt preg på de kognitive evnene våre. Derfor er det viktig at vi holde hjernen vår aktiv med hjernegymnastikk. For det er ikke kun den fysiske trening som er viktig – hjernen vår skal også klare å henge med.

Det finnes mange fordommer om eldre mennesker. De er dårlige til å lære noe nytt og de blir dårligere til å holde seg konsentrerte med årene. Men faktisk kan en 70-åring saktens ha en hjerne som en 25-åring – det krever bare noe ekstra trening.

Prøv Remital til halv pris

Støtt hjernens aktivitet

Trenger du også ekstra hjelp til hjernetrimmen din?
Ginseng bidrar bl.a. til å fremme årvåkenhet, oppmerksomhet og mental kapasitet, i tilfelle av svakhet, utmattelse, tretthet og konsentrasjonsvansker. Bacopa monnieri bidrar bl.a. til et normalt blodomløp, som er knyttet til hjernens ytelse, samt til å opprettholde hukommelse og konsentrasjon ved stigende alder.

En kort historie om hjernen vår

Når vi er små, har hjernen vår praktisk talt voksesmerter. Allerede i 6-årsalderen har den vokst seg så stor, at den utgjør 90 prosent av voksenstørrelsen. Men når vi kommer opp i 30- og 40-årene begynner den å skrumpe, og rundt 60-årsalderen har hjernen endret seg så markant, at det påvirker de kognitive evnene våre.

Dessuten endrer også blodløpet seg, noe som leder til økt tretthet og mindre energi. Mange opplever også at det blir vanskeligere å huske navn og steder.

Derfor er det viktig å trene hjernen hele livet, ved å gi den daglige utfordringer. Med andre ord: Hvis du ikke trener hjernemusklene dine, kan du heller ikke forvente at de forblir like sterke.

Studier peker på at det er [col=#20BB8B/gunstig for hjernen vår å lære et nytt språk] – og jo vanskeligere, jo bedre

Hvordan ser den perfekte ”hjerne-trimmen” ut?

Noen elsker å spille ballspill, andre foretrekker yoga. På samme måte vil du også oppleve at det finnes ”hjerne-trim” for enhver smak.

Liker du tall og logikk, kan det være at du skal kaste deg over Sudoku, og elsker du ord kan du overveie Scrabble eller løse kryssord. Liker du strategi er sjakk et godt alternativ. Disse spillene er gode, fordi du kan gjøre dem til en del av din daglige rutine.

Du kan også vurdere større prosjekter som f.eks. å lære et nytt språk. Studier peker nemlig på, at det er gunstig for hjernen å lære et nytt språk – og jo vanskeligere språk, jo bedre.

5 gode vaner som holder hjernen skjerpet

Remital

Støtt hjernens aktiviteter

Remital er bl.a. basert på bacopa monnieri, som kan hjelpe med å forbedre hukommelse og konsentrasjon. Ginseng bidrar til å fremme vitalitet, oppmerksomhet, mental årvåkenhet og støtter hukommelsen. Vitamin B6 og niacin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 100,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 219,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00