Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Rynkene ble mindre

Rynkene ble mindre

Som engasjert ishockey-mor med fulltidsjobb og lite fritid, hadde Caroline problemer med å finne tid og overskudd til å pleie huden sin. Ofte forsøkte hun med forskjellige kremer - men det ble kun i kortere perioder, for hun glemte det rett og slett i den hektiske hverdagen. Da Collagen Skin Improver ble en del av Carolines daglige rutiner, begynte hun å merke en markant endring i huden sin.
Strukturen i huden min er blitt synlig bedre

Strukturen i huden min er blitt synlig bedre

Når tiden er knapp er ikke hudpleie høyt oppe på prioriteringslisten, det kan Mathilde Legaard bekrefte. Som alenemor er det avgjørende at den daglige hudpleierutinen er både enkel og effektiv. Nettopp disse kvalitetene har Mathilde funnet i Collagen Skin Improver. Nå har venninnene begynt å kommentere den forandringen de ser i Mathildes hud.