Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Hukommelsen min er på plass igjen!

Hukommelsen min er på plass igjen!

Bodil lever livet i høyt tempo. Når hun ikke er i idrettshallen, er hun aktiv i ledergruppen i lokalforeningen. En stund opplevde hun at det ble vanskeligere å holde seg konsentrert og huske ting, da mistet hun lysten til å snakke i forsamlinger. Navn ble borte og tenkepausene ble lengere. Da hun kom over et kosttilskudd til konsentrasjon og hukommelse, hoppet hun på muligheten. I dag føler hun at konsentrasjonen og hukommelsen er på plass igjen.
Jeg føler meg oppmerksom og klar i hodet igjen

Jeg føler meg oppmerksom og klar i hodet igjen

Da 51-årige Susanne Gunnarsson mistet moren sin, ble det starten på en vanskelig tid. Hun følte seg sløv, klarte ikke å konsentrere seg og gikk tom for energi i hverdagen. Først da hennes venninne foreslo at hun skulle prøve produkter med naturlige ingredienser, kom hun på rett spor igjen. I dag beskriver hun seg selv som klar og oppmerksom. En kvinne med mye energi.
Nå er konsentrasjon min tilbake på 100%

Nå er konsentrasjon min tilbake på 100%

Som regnskapsansvarlig var det et stort problem for Kristina at hun mistet konsentrasjonen og energien i hverdagen. Selv de enkleste oppgavene ble vanskelige. Etter kun en uke med ingrediensene i Remital begynte energien og konsentrasjonen å komme tilbake.