”Nå er konsentrasjon min tilbake på 100%”

Som regnskapsansvarlig, ble det et stort problem for Kristina at hun mistet konsentrasjonen og energien i hverdagen. Selv de enkleste oppgavene ble vanskelige. Etter kun kort tid med ingrediensene i Remital begynte energien og konsentrasjonen å normalisere seg.

Bacopa monnieri kan hjelpe med å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen. Ginseng bidrar til å fremme vitalitet, oppmerksomhet og mental årvåkenhet. Vitamin B6 og niacin bidrar til redusere tretthet og utmattelse.

Konsentrasjonen og energinivået bråstupte

Kristina liker godt å ha det travelt på jobb. Hun er regnskapsansvarlig og sjonglerer daglig mellom forskjellige oppgaver som, konteringer, avstemminger, utregninger, lønnsberegninger,
momsavregninger m.m. Hun er det man ofte etterspør i jobbannonser: En blekksprut med overblikk og kontroll.

- Jeg elsker følelsen av at alt går på skinner, at jeg kan huke ut ting som er gjort, at alt står i riktige hyller og at alt stemmer, forteller Kristina.

Av samme grunn ble det et stort problem for den energiske kvinnen, da hun opplevde at det begynte å skorte på den vante arbeidseffektiviteten og kontrollen. Som en fullblods systematiker tyr
Kristina helt naturlig til prosenter, når hun skal beskrive følelsen hun hadde.

- Det var som om konsentrasjonen og energinivået mitt bråstupte. Fra mitt normale energinivå på 100%, raste det helt ned til 40%. Jeg hadde problemer med å konsentrere meg om selv de enkleste oppgavene, forteller hun.

Som regnskapsfører er hukommelse, konsentrasjon og overskudd viktig. Derfor bruker Kristina i dag Remital med plantestoffer som booster blodomløpet i hjernen.

Merket det når jeg kjørte hjem etter jobb

- Jeg har alltid vært nøye med å spise sunt og få nok søvn. Jeg har også lett for å slappe av når jeg har fri. Jeg elsker å gå på turer med familien eller bare hunden min på fjellet eller i skogen. Alt dette var som det pleide, likevel hadde jeg problemer med energien og konsentrasjonen.

- Jeg merket det også når jeg kjørte hjem etter jobb hvor jeg måtte bruke alle mine mentale krefter på å følge med i trafikken og ikke svinge til høyre, når jeg egentlig skulle til venstre ...

Kristina hadde hørt at det med konsentrasjon og hukommelse kunne henge sammen med blodomløpet og hun begynte å mistenke at det var blodsirkulasjonen som kunne trenge litt hjelp. Hun bestemte seg for å prøve produktet Remital, som inneholder ekstrakt av plantene bacopa monnieri og ginseng, som har en positiv effekt på blodomløpet, og derigjennom hukommelse og konsentrasjon.

Livet er kommet tilbake

- Jeg hadde bare brukt Remital i kort tid, før jeg merket at konsentrasjonen og energien begynte å kom tilbake. Energinivået økte sakte men sikkert fra 40% til 60%, deretter til 80% og etter noen uker - til 100% igjen.

- Livet er kommet tilbake. Det er ikke lenger fare for at jeg tar sukker i suppen i stedet for salt, eller at jeg svinger til høyre i stedet for venstre nå jeg skal hjem. Jeg gleder meg til dagenes arbeidsoppgaver på jobben og over at alt står på riktig plass i hyllene. Jeg kan igjen jobbe raskt og effektivt.

- Prøv Remital hvis du merker at hukommelsen eller konsentrasjonen din ikke er som den pleier å være, det har definitivt hjulpet meg, avslutter den tall-glade regnskapskvinnen med et smil.

Prøv et kompleks av planter til hukommelse, årvåkenhet og mentale yteevne.

Interessert?

Gjør som Kristina og prøv Remital i dag