”Jeg føler meg oppmerksom og klar i hodet igjen” 

Da 51-årige Susanne Gunnarsson mistet moren sin, ble det starten på en vanskelig tid. Hun følte seg sløv, klarte ikke å konsentrere seg og gikk tom for energi i hverdagen. Først da hennes venninne foreslo at hun skulle prøve produkter med naturlige ingredienser, kom hun på rett spor igjen. I dag beskriver hun seg selv som klar og oppmerksom. En kvinne med mye energi.

Bacopa monnieri kan hjelpe med å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen. Ginseng bidrar til å fremme vitalitet, oppmerksomhet og mental årvåkenhet. Vitamin B6 og niacin bidrar til redusere tretthet og utmattelse.

Konsentrasjonsproblemer

Når man møter Susanne, er det vanskelig å forestille seg at hun kan ha hatt konsentrasjonsproblemer. Hun har nemlig mange baller i luften samtidig, og nyter det å være i aktivitet i naturen og i den store hagen sin. Men slik har det altså ikke alltid vært. Skrur vi tiden litt tilbake, var situasjonen en ganske annen.

Sorgen satte seg i kroppen

Problemene oppstod en liten stund etter at Susanne mistet moren sin. Hun overtok barndomshjemmet og flyttet inn med familien sin. Her levde hun en travel tilværelse med fem barn, mann med eget firma og et stort hus, så det var sjelden tid til å tenke over tingene. Men til slutt sa kroppen i fra og satte en stopper for det høye aktivitetsnivået. Sorgen og alt stresset satte seg i kroppen. Hun følte seg mentalt utmattet.


- Jeg ble glemsk, mistet overblikket og var ofte trett og sliten, forklarer Susanne. Hun beskriver det som en tøff tid.  For selv om det gikk fremover, så fortsatte konsentrasjonsproblemene, samtidig som trettheten og følelsen av sløvhet gjorde hverdagens små problemer vanskelig å håndtere.   

- En dag betrodde jeg meg til en god venninne. Da hun hørte om utfordringene mine, foreslo hun at jeg skulle prøve produkter med naturlige ingredienser.

Naturen var klar til å hjelpe

"Susanne lyttet til venninnen sin og undersøkte mulighetene. Hun hadde alltid vært interessert i hva naturen har å by på, og var nysgjerrig på kosttilskudd. Derfor prøvde hun forskjellige produkter, men det var først da hun fikk øye på Wellvitas annonse for Remital, at hun fant det rette.
Hun synes at ingrediensene var interessante og var spent på å prøve det plantebaserte produktet."

Tar Remital hver dag

- Jeg begynte å ta en tablett om dagen, etter noe tid merket jeg effekten forteller Susanne, som etter en lang mental reise føler at hun har fått orden på livet sitt og på kroppen sin.

Annenhver måned mottar hun en ny pakke med Remital-tabletter i postkassen. Hun administrerer selv abonnementet sitt på Wellvitas hjemmeside. - Det er raskt og enkelt, skyter hun inn.

- I dag føler jeg meg som sitt gamle jeg igjen, både fysisk og mentalt.   
Når jeg snakker med venner og bekjente, anbefaler jeg alltid Wellvitas produkter, avslutter Susanne med et stort smil.   

Prøv et kompleks av planter til hukommelse, årvåkenhet og mentale yteevne.

Interessert?

Gjør som Susanne og prøv Remital i dag