Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Fant kjærligheten igjen

Fant kjærligheten igjen

Etter noen gode år, opplevde Helge utfordringer på soverommet. Kroppen var til tider en begrensning, og energien var det også så som så med. Da Helge fant et tilskudd som kunne hjelpe med det intime, tok han sjansen. I dag nyter han et aktivt samliv... Han føler seg som en mann!

Fredrik fikk hjelp til sexlivet

Fredrik fikk hjelp til sexlivet

Et godt samliv har alltid vært viktig for 64-årige Fredrik. Derfor rammet det ham hardt, da han begynte å få problemer med utholdenheten i sengen. Lysten var rett og slett borte - han kjente ikke igjen seg selv. Fredrik bestemte seg for å finne en løsning – den ble faktisk mer naturlig, enn han kunne ha håpet på.
Jeg hadde blitt et sofadyr. Energien var helt borte!

Jeg hadde blitt et sofadyr. Energien var helt borte!

Etter corona-pandemien, følte Anders seg fanget i en negativ spiral. Han hadde slet med å komme seg ut av sofaen, og sa ofte nei til å være sammen med kameratene. Samtidig merket han en mangel på lyst, noe som var nytt for ham. Men et kosttilskudd designet til menn, ga ham nettopp det energi løftet han trengte – i tillegg fikk han en uventet bonus. Lysten til å date kom nemlig tilbake.
Kona merket at energien min var tilbake

Kona merket at energien min var tilbake

Finn Jorsal (69) er en aktiv mann med mange jern i ilden, men manglede utholdenhet i det samlivet med kona. En avisannonse om hjelp til utholdenhet, vakte interessen hans. Snart merket både Finn og kona at noe ble forandret.