Kundehistorier

Går du også rundt og sliter med en eller flere plager? Vi har samlet alle historier fra kundene våre, slik du kan lese hvordan andre har fått hjelp av ingrediensene i produktene våre. Historiene omhandler mange forskjellige utfordringer – fra vann i kroppen og trette føtter til oppblåst mave.

Søk etter det produktet du er interessert i, eller les historiene fra kundene våre

Fra hårløs flekk til fyldigere hår

Fra hårløs flekk til fyldigere hår

Eva fikk seg litt av en overraskelse. Tynt hår og en hårløs flekk på toppen av hodet var ikke det hun hadde forventet seg. Det fikk Eva til å teste forskjellige produkter - uten hell. En av venninnene hennes foreslo hårproduktet Hair Grow. Med produktets ingredienser begynte Eva å merke en forandring.
Håret mitt har fått en skjønn fylde igjen

Håret mitt har fått en skjønn fylde igjen

”Det er bare virkelig kjedelig å måtte bruke masse tid på badet, når man på forhånd vet at håret ikke blir slik man vil ha det uansett.” Inntil Mia Kristensen begynte å ta Hair Grow-tablettene, var hun ikke spesielt fornøyd med håret sitt. Særlig ikke det at hun kunne se inn til hodebunnen og at skillen var blitt bredere og mer synlig.
Hårtap etter graviditet

Hårtap etter graviditet

For Sabina var tiden etter fødselen tøff, spesielt fordi hun mistet så mye hår. Det påvirket henne så mye at hun til slutt gikk med tørkle på hovedet, for å skjule hårtapet. Først da hun prøvde de naturlige ingrediensene i Hair Grow, fikk hun mer fylde og styrke i håret igjen.
Joachim fikk hjelp til hårveksten

Joachim fikk hjelp til hårveksten

Joachim har i lengere tid vært misfornøyd med håret sitt. Tørt, slitt, det lignet som oftest på en høysåte. Det passet ikke spesielt godt med hans sans for estetikk og mote. Moren hans hørte denne hår-klagingen hans, og snart stod han med noe i hånden som hun selv hadde fått stor hjelp av.
Sara fikk fylden tilbake i håret sitt

Sara fikk fylden tilbake i håret sitt

Livet smilte til 23-årige Sara. Hun elsket jobben sin som pedagog, spilte mye fotball og hadde gjennomført en vellykket vektreduksjon. Men funnet av en stor mengde hår på sofaryggen, endret alt. Plutselig var hårene over alt. I dusjen, på putene, i sengen og spesielt … i hårbørsten. Saras hårprakt forvandlet seg til noe tynt og ugjenkjennelig. Hun var mildt sagt fortvilet.
Slik fikk hår og bryn mer fylde

Slik fikk hår og bryn mer fylde

At Liselotte Ersgaard begynte å ta Hair Grow, var litt av en tilfeldighet. Det skulle vise seg å være en riktig god ide, da Liselottes hår i mange år hadde vært flatt og manglet fylde. Etter noe tid med tablettene, bemerket både venner, bekjente og Liselottes frisør, at håret hennes så fyldigere ut.
Slik fikk jeg styrket hårveksten min

Slik fikk jeg styrket hårveksten min

Filip fikk sjokk, da han oppdaget at håret hans var blitt tynnere. Det var flatt og uten den vanlige fylden, selv etter at han hadde stylet det, og spissene føltes tørre og slitte. Mange av slektningene hans har opplevd hårtap, så han visste at det lå til familien. Filip satte alt inn på å motvirke det tynne håret. Da han prøvde de konsentrerte plantestoffene i hårproduktet Hair Grow, forstod han at han hadde funnet de virkestoffene som var riktige for han.