”Slik fikk jeg styrket hårveksten min”


Filip fikk sjokk, da han oppdaget at håret hans var blitt tynnere. Det var flatt og uten den vanlige fylden, selv etter at han hadde stylet det, og spissene føltes tørre og slitte. Mange av slektningene hans har opplevd hårtap, så han visste at det lå til familien. Filip satte alt inn på å motvirke det tynne håret. Da han prøvde de konsentrerte plantestoffene i hårproduktet Hair Grow, forstod han at han hadde funnet de virkestoffene som var riktige for han.

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Inneholder også hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Håret ble tynnere

35-årige Filip jobber i flykabinen som steward. Han elsker å reise, og når han ikke er på vingene, trener han og lager sunn mat. Filip har alltid vært flink til å passe på kroppen. Men i takt med at håret begynte å bli tynnere, gikk det opp for ham at han hadde glemt å gjøre det samme med håret.

- Som flysteward er jeg omgitt av mennesker hver dag, og det er viktig å se presentabel ut. Jeg legger derfor mye energi i å style håret pent på morgenen. Jeg liker også å prøver ut nye frisyrer. Problemet er bare at mye bruk av hårprodukter kan være tøft for håret, sier Filip.

Det merket han godt hver gang han dro hånden gjennom håret. Håret virket pjuskete – og alle timene i flykabinen hjalp nok heller ikke.

- Jeg vet ikke om det er noe alle er klar over, men luften i et fly er ofte veldig tørr, noe som også påvirker håret. Man kan faktisk merke det. Jeg begynte faktisk å bli bekymret, spesielt fordi tynt hår ligger til familien min.

- Frisøren min kunne både se og merke at kvaliteten på håret mitt var blitt bedre og sterkere. Det ga meg virkelig en selvtillitsboost, forteller Filip.

Kjærestens gode råd

Da Filip endelig bestemte seg for å gjøre noe med det, viste det seg at løsningen gjemte seg rett foran nesen hans.

- Kjæresten min brukte kosttilskuddet Hair Grow og var veldig fornøyd med det, så jeg tok sjansen og gikk for å følge hans råd. Og det tok ikke lang til før jeg også var en stor fan av innholdsstoffene biotin og åkersnelle, som er virkestoffene i tablettene, forteller Filip.

Produktet skilte seg fra den hårpleien han ellers var vant til. I stedet for å pleie håret utenfra, styrker ingrediensene i Hair Grow nemlig håret innenfra. De styrker og fremmer hårveksten. Det hørtes perfekt ut i Filips ører.

Frisøren kunne merke forskjellen

I dag er det mange måneder siden han tok sin første tablett, og de konsentrerte plantestoffene har gjort en merkbar forskjell på håret hans. I begynnelsen hadde Filip vanskelig for å tro på det. Men da frisøren hans også begynte å bemerke forandringen, forsvant tvilen.

- Frisøren min kunne både se og merke at kvaliteten på håret mitt var blitt bedre og sterkere. Det ga virkelig selvtilliten min et boost! Så hvis det sitter andre menn der ute, som ønsker å styrke håret sitt, vil jeg helt klart anbefale Hair Grow. Innholdsstoffene i disse tablettene har i hvert fall virket perfekt for meg, avslutter Filip smilende.

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Filip og prøv Hair Grow i dag