"Slik fikk hår og bryn mer fylde"

At Liselotte Ersgaard begynte å ta Hair Grow, var litt av en tilfeldighet. Det skulle vise seg å være en riktig god ide, da Liselottes hår i mange år hadde vært flatt og manglet fylde. Etter noe tid med tablettene, bemerket både venner, bekjente og Liselottes frisør, at håret hennes så fyldigere ut.

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Håret var flatt og uten fylde

- Håret mitt har de siste årene vært flatt og manglet fylde, uansett hvilken frisyre jeg har fått klippet det i. Det var noe jeg trodde jeg måtte leve med.

- Men en dag fikk vi en pakke fra Wellvita med de bestilte kosttilskuddene våre, og ved en feil hadde det kommet med en pakke Hair Grow. Da vi kontaktet Wellvitas kundeservice, beklaget de feilen og sa at vi kunne beholde pakken. Da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne prøve tablettene. 

Liselottes frisør, Jane, er en av mange, som har lagt merke til at Liselottes hårvekst har styrket seg:

- Med Liselottes hår har jeg opplevd, at det er gått fra å være litt porøst og tynt - til mer tykkelse og styrke.

Frisøren min kunne se forskjell

Allerede etter noen uker kunne Liselotte se og merke at det langsomt begynte å skje noe.

- Håret begynte å bli kraftigere og jeg mistet ikke lenger så mye hår. 5 måneder senere var det skedd en klar forbedring. Minst 10 forskjellige venner og bekjente, har sagt at de synes håret mitt er blitt tykkere. Selv frisøren min bemerket at håret mitt var forandret, uten at jeg hadde sagt noe. Så nå får jeg bekreftet det jeg selv har erfart - det virker. Det snakker vi om, hver gang jeg klipper meg.

- Med Liselottes hår har jeg opplevd at det har gått fra å være et litt porøst og skjørt hår - til et hår som har mer tykkelse og styrke, forteller Liselottes faste frisør, Jane. Hun tilføyer: - Og en større mengde hår har gjort at vi er friere til å velge forskjellige frisyre.

- Så Liselotte er veldig fornøyd med at det hun begynte med, virker. Og det har det virkelig! Nå er det litt mer å jobbe med - og det er jo fint for oss begge to, avslutter Jane med et fornøyd smil.

Liselotte:

- Det er også bra for øyenbryna mine. Det har nemlig begynt å titte frem små nye øyenbrynshår der det ikke har vært noen på åresvis.

Nye små øyenbrynshår

Det er ikke bare håret som har hatt nytte av Hair Grows innholdsstoffer, forteller Liselotte.

- Det er også bra for øyenbryna mine. Det har nemlig begynt å titte frem små nye øyenbrynshår der det ikke har vært noen på åresvis, fordi jeg nappet litt for flittig som yngre. Så jeg er absolutt glad for at det snek seg med et feil produkt i leveransen vår, avslutter Liselotte.

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Liselotte og prøv Hair Grow i dag