Joachim fikk hjelp til hårveksten


Joachim har i lengere tid vært misfornøyd med håret sitt. Tørt, slitt, det lignet som oftest på en høysåte. Det passet ikke spesielt godt med hans sans for estetikk og mote. Moren hans hørte denne hår-klagingen hans, og snart stod han med noe i hånden som hun selv hadde fått stor hjelp av.

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Inneholder også hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Håret så ut som en høysåte

For Joachim har håret stor betydning for velvære og hans personlige uttrykk.

- Et flatt og livløst hår – kan sammenlignes med å ha på seg klær du ikke liker, bare at håret kan du ikke ta av. Du føler deg ikke komfortabel og vel, sier Joachim.

Joachim turnerer rundt med musikk, han selv har skrevet og produsert, og da er det viktig for han å være komfortabel med hele sin estetiske stil. Men håret har ikke alltid vært slik som han ville ha det.

- Moren min hørte klagingen min over at håret så ut som en høysåte og at det var tørt og slitt. Da bestemte hun at jeg skulle ta Hair Grow fra Wellvita.

Selv har hun brukt produktet lenge, og er superfornøyd. Så julen 2017 var Hair Grow under juletreet.

Joachim:

- Håret ser sunnere ut, og det føles kraftigere, sier Joachim som skriver, produserer og spiller egne låter.

Også endring på skjegget

- Jeg begynte å ta produktet, full av optimisme og allerede etter kort tid tid, kunne jeg både se og merke en forskjell.

- Håret føltes rett og slett sunnere og sterkere. Det var ikke så uregjerlig og tørt lenger, og det floket seg ikke som før. Som en ekstra bonus merker jeg også en positiv endring på skjegget, det er ikke lenger så "pistrete".

- For mange menn har hår og skjegg stor betydning i forhold til maskulinitet. For der sitter en stor del av identiteten vår - akkurat som hos kvinner og deres hårprakt. Mangel på hårvekst, er imidlertid ikke noe menn snakker om. Men det betyr mye for oss – derfor har jeg valgt å fortelle om mine erfaringer med Hair Grow.

- Jeg vil anbefale dette produktet fra Wellvita, det har vært til stor hjelp for meg. Lykke til du også!

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Joachim og prøv Hair Grow i dag