Hair Grow

Styrk hårveksten din innenfra

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink, som kan bidra med opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkjøp
kr 629,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 130,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 249,-
Første levering - spar 50% kr 249,-
Totalt inkl. frakt kr 288,-

  • Beste pris
  • Fornøyd
    garanti
  • Ingen
bindingstid

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 538,- inkl. frakt (kr 269,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvita fornøydgaranti

Hos Wellvita gjør vi vårt beste hver dag for at du som kunde er fornøyd. På dette produktet tilbyr vi deg fornøydgaranti.

Er du ikke fornøyd med produktet etter 3 måneders bruk, gir vi deg en rabatt på kr 100,-, som du fritt kan bruke på et annet av våre kosttilskudd.

Ønsker du å benytte garantien eller høre mer om den, kontakt kundeservice på tlf 37 08 13 00.

De beste betingelser til håret ditt: VEKST, STYRKE OG FYLDE

Tynt hår

Et positivt selvbilde er for mange nært forbundet med et flott og fyldig hår. Tynt og slitt hår er vi ikke fornøyd med. Ofte kan løsningen være å gi håret et tilskudd av næringsstoffer.

Hjelp innenfra

Den raske hjelpen: En ny frisyre eller et nytt hårpleieprodukt gir rask effekt. Naturlige ekstrakter som gir næring til håret innenfra, krever mer tålmodighet, men resultatet varer lenger.

Skjegg og bryn

De gode ingrediensene i Hair Grow, tas opp i blodet og fraktes til alle hårsekkene i kroppen din. De styrker ikke bare håret på hodet, men hjelper også ved tynt skjegg eller tynne øyebryn.

Hjelp håret ditt  [col=#20BB8B/innenfra.]
Plantestoffer og næringstoffer til styrke, fylde og [col=#20BB8B/vekst!]

Fremmer og styrker hårvekst

Er du misfornøyd med håret ditt? Det virker litt tynt og det samme gjelder kanskje både øyebryn og skjegg? Drømmer du om en styrket hårvekst og fyldigere hår og bryn? Da har du kommet til rett sted.

Mange vil forsøke å løse problemene utenfra. Med stylingsprodukter eller en ny frisyre. Med Wellvitas hårprodukt, Hair Grow, får du en oppgradert hjelp til å styrke håret innenfra. Hair Grow-tablettene tilfører næringsstoffer til hårsekkene dine - innenfra - og hjelper deg til å få det håret du ønsker å ha.

Hair Grow er beriket med et nytt virkestoff fra naturen, nemlig ekstrakt av åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten din. I tillegg inneholder tablettene stoffer som kroppen kan bruke ved hårproduksjonen: Det naturlige hirseekstraktet og næringsstoffer som L-cystin og taurin, samt biotin, som er kjent som 'hårvitaminet', fordi det bidrar til å bevare et normal hår. I den oppgraderte Hair Grow, har vi mangedoblet innholdet av nettopp biotin.

”Slik fikk jeg styrket hårveksten min”


Filip fikk sjokk, da han oppdaget at håret hans var blitt tynnere. Det var flatt og uten den vanlige fylden, selv etter at han hadde stylet det, og spissene føltes tørre og slitte. Mange av slektningene hans har opplevd hårtap, så han visste at det lå til familien.

Filip satte alt inn på å motvirke det tynne håret. Da han prøvde de konsentrerte plantestoffene i hårproduktet Hair Grow, forstod han at han hadde funnet de virkestoffene som var riktige for han.

NY UNDERSØKELSE OVERRASKER:

Så mange har fått hjelp

I Wellvita har vi lenge forsøkt å vekke menns interesse ang. fordelene ved å ta Hair Grow. Derfor ble vi ekstra fornøyde da vi så resultatene fra en nordisk kundeundersøkelse på Hair Grow. 10% av alle svarene kom fra menn. Og svarene deres var oppløftende lesning!

Hair Grow-tabletten skal alltid tas i forbindelse med et måltid og kan svelges sammen med et glass vann.

Derfor bør du ta Hair Grow

Plantebasert

Er du vegetar? Dette produkt er fremstillt uten animalske ingredienser og kan inngå i en vegetarisk kost.

Hair Grow - kosttilskudd - 60 tabletter/41 g

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink som kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. 

Anbefalt døgndose:
1 tablett

Tabletten skal alltid tas i forbindelse med et måltid.

Døgndose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost.

Innhold pr. døgndose:

1 tbl.

% RI*

Vitamin C 60 mg 75
Biotin 500 µg 1000
Pantotensyre 30 mg 500
Jern 10 mg 71
Sink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
Taurin 100 mg
L-Cystin 6 mg
Hirseekstrakt 110 mg
Åkersnelle (ekstrakt med 7% silisium) 30 mg

* % av referanseinntak.

Ingredienser: Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L), taurin, ferroglukonat, L-askorbinsyre, kalsium-D-pantothenat, åkersnelle ekstrakt (Equisetum arvense L.) sinksulfat, L-cystin, kupriglukonat, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmethylcellulose, aroma: peppermynteolje, D-biotin og fuktighetsbevarende middel: glyserol.

Oppbevaring: Oppbevares tørt, beskyttet mot lys og varme. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produsert for:
Wellvita, NO-4865 Åmli, www.wellvita.no

Forbrukerkontakt NO: Tlf. 37 08 13 00

Det kan av og til forekomme mindre endringer i sammensetningen av våre produkter. Innholdsstoffer og ordlyd på etikettene blir også tilpasset ny lovgivning eller hvis vi skifter leverandør for å skaffe mer optimale råvarer til produktet.