Ny undersøkelse overrasker:

Nå har også menn fått øynene opp for Hair Grow! 

Hos Wellvita har vi lenge forsøkt å gjøre menn oppmerksomme på fordelene ved å ta Hair Grow. Derfor ble vi ekstra glade, da vi så resultatene fra vår nordiske Hair Grow-kundeundersøkelse ... 10% av alle svarene kom fra menn. Og svarene deres var oppløftende lesning!

Les svarene fra kundeundersøkelsen litt lenger ned på siden.

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink som kan bidra til å opprettholde et normalt hår og en normal hud.

87% av mennene har oppnådd en effekt 

Sterkere hår og mindre hårtap høres lovende ut tenker du kanskje. Men virker ingrediensene virkelig? Ser vi på undersøkelsens samlede resultater, svarer 89% av brukerne at ingrediensene i Hair Grow har hjulpet dem. Og ser vi kun på svar fra menn, lander vi på 87%. Det er nesten like høyt som kvinnenes resultat- og det til tross for at menn ofte har større utfordringer med hårtap.

Filip

"Slik fikk jeg styrket hårveksten min"

35-årige Filip har alltid vært flink til å passe på kroppen, men i takt med at håret begynte å bli tynnere, gikk det opp for ham at han hadde glemt å passe på det.
- Jeg merket at håret var blitt tynnere hver gang jeg dro hånden gjennom det. Det virket pjuskete, tynt og slitt. Jeg begynte å bli bekymret, spesielt fordi tynt hår ligger til familien. Da jeg prøvde de konsentrerte plantestoffene i hårproduktet Hair Grow, forstod jeg at jeg hadde funnet de virkestoffene som var riktige for meg.

Vil du anbefale Hair Grow til andre? 78% sier JA

For oss er en av de viktigste indikatorene på om et produkt har en gunstig virkning, hvorvidt brukerne vil anbefale det til sine venner og bekjente. Og her får Hair Grow topp score. I undersøkelsen svarte nemlig hele 78% av alle brukerne at de vil anbefale Hair Grow til andre. Det ser vi som en stor tillitserklæring!

Derfor velger menn Hair Grow 

Selv om mange av kundene våre tar Hair Grow fordi de har fått tynt hår, er det langt fra den eneste grunnen. Her kan du se de vanligste årsakene til at menn velger å bestille hårproduktet *.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Derfor velger menn Hair Grow 

Selv om mange av kundene våre tar Hair Grow fordi de har fått tynt hår, er det langt fra den eneste grunnen. Her kan du se de vanligste årsakene til at menn velger å bestille hårproduktet *.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Vil du også prøve hårproduktet Hair Grow?

Naturen trenger tid

Innholdsstoffene i Hair Grow tas gradvis opp i kroppen - over tid. Tallene viser at det i gjennomsnitt tar 3-6 måneder å oppnå full effekt. Det ser vi i vår nordiske kundeundersøkelse, hvor 68% har svart at de merket effekten etter 3 måneder eller mer. Men det er verd ventetiden!

Hårtap påvirker selvtilliten 

Tynnes det ut på toppen av hodet? Eller har håret mistet sin normale fylde? Mange menn opplever at selvtilliten får en trøkk, når de ser de første tegnene på hårtap. Med innholdsstoffene i Hair Grow, kan du få hjelp til å fremme og styrke hårveksten din, samt vedlikeholde et normalt hår.

Hair Grow

Styrk hårveksten din innenfra

Hair Grow inneholder åkersnelle, som kan fremme og styrke hårveksten, samt biotin og sink, som kan bidra med opprettholde et normalt hår og en normal hud. Tablettene er også tilsatt konsentrat av hirse, samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkjøp
kr 629,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar kr 130,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 249,-
Første levering - spar 50% kr 249,-
Totalt inkl. frakt kr 288,-

Etter 1. levering vil du motta 2 mnd. forbruk hver 2. mnd. for kun kr 538,- inkl. frakt (kr 269,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00