”Rynkene ble mindre”

Som engasjert ishockey-mor med fulltidsjobb og lite fritid, hadde Caroline problemer med å finne tid og overskudd til å pleie huden sin. Hun forsøkte flere ganger med forskjellige kremer - men det ble kun i kortere perioder, for hun glemte det rett og slett i den hektiske hverdagen. Da Collagen Skin Improver ble en del av Carolines daglige rutiner, begynte hun å merke en markant endring i huden sin.

Collagen Skin Improver inneholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elastisitet og struktur, reduserer rynker og reduserer appelsinhud/cellulitter.

Aldri riktig lykkes

Det kan være vanskelig å komme inn i en ny rutine. Det kjenner 44-årige Caroline godt til. Som så mange andre kvinner, har hun utallige ganger forsøkt å pleie huden sin med diverse kremer - men har like mange ganger måttet hun innse at den travle hverdagen hennes, kommer i veien for å få etabler det til en god rutine. 

 - Kremer er ikke noe jeg har klart å bruke kontinuerlig. En gang imellom har det kommet over meg - og jeg har startet med en god tro på at NÅ skulle den rutinen anlegges - men det har bare aldri riktig lykkes, forteller Caroline. 

- Jeg opplever allerede at dybden i linjene mine er blitt mindre, selve strukturen i huden er blitt bedre og huden har fått en friskere glød. Det er noe jeg både kan se og kjenne, sier en strålende fornøyd tobarnsmor.

Samme rutiner - bedre hudpleie

Da Caroline forsøkte Collagen Skin Improver skjedde det en endring. Selve bruken av produktet oppfattet ikke Caroline som enda en ting hun skulle huske i løpet av en travel morgen. Det var i stedet bare en liten detalj inn i noe hun naturlig gjorde hver morgen. 

- Jeg lager meg alltid en iskaffe hver morgen, før jeg kjører på jobb. Her blander jeg collagenpulveret rett i iskaffen og vipps... så er jeg klar. Det er så enkelt og fordi produktet er helt smaksnøytralt, er det en perfekt løsning for meg, forteller Caroline fornøyd. Samtidig er Caroline veldig begeistret for at produktet lander rett i postkassen hennes hver måned, for da vet hun at hun alltid har hudpleieproduktet sitt i huset. 

Huden min er blitt vakrere og friskere

Caroline vet at selv med de beste betingelser, er det vanskelig å unngå aldersrelaterte rynker. Likevel er hun blitt overrasket over den effekten Collagen Skin Improver har hatt på huden hennes.

- Jeg opplever allerede at dybden i linjene mine er blitt mindre, selve strukturen i huden er blitt bedre og huden har fått en friskere glød. Det er noe jeg både kan se og kjenne, sier en strålende fornøyd tobarnsmor.

Plei huden innenfra med Collagen Skin Improver: færre rynker, mindre appelsinhud og mer spenst i huden.

Interessert?

Gjør som Caroline og prøv Collagen Skin Improver i dag