”Strukturen i huden min er blitt synlig bedre” 

Når tiden er knapp er ikke hudpleie høyt oppe på prioriteringslisten, det kan Mathilde Legaard bekrefte. Som alenemor er det avgjørende at den daglige hudpleierutinen er både enkel og effektiv. Nettopp disse kvalitetene har Mathilde funnet i Collagen Skin Improver. Nå har venninnene begynt å kommentere den forandringen de ser i Mathildes hud.

Collagen Skin Improver inneholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elastisitet og struktur, reduserer rynker og reduserer appelsinhud/cellulitter.

Travel hverdag

39-årige Mathilde er pedagog og mamma, med stort M, til to aktive gutter. En travel hverdag med mange jern i ilden og høyt aktivitetsnivå, etterlater ikke mye tid til at hun kan pleie seg selv og huden sin. Hun har tidligere forsøkt å få satt i gang en god hudpleierutine, uten hell.

- Jeg har forsøkt meg med forskjellige kremer og masker, men det tar tid - tid jeg egentlig ikke synes at jeg har, eller som jeg heller vil bruke på noe annet.

- Jeg kan absolutt anbefale Collagen Skin Improver til andre kvinner. Hvis du som jeg fører et aktivt liv, så er dette superenkelt - og det har gjort noe veldig godt for huden min. Det er uten tvil en rutine jeg skal klare å holder fast i.

En forandring som kommenteres

Da Mathilde leste at Wellvita søkte etter testpersoner til det nye produktet Collagen Skin Improver, ble nysgjerrigheten hennes likevel vekket. Hun hadde tidligere lest om at kollagenprodukter effektivt pleier huden innenfra og at det kan bidra til å redusere rynker og cellulitter/appelsinhud.

- Nå har jeg testet Collagen Skin Improver i 4 måneder, og det er helt klart ikke noe jeg angrer på, forteller Mathilde med et stort smil. Hun kan se en tydelig forandring i huden. 

- Huden har fått en finere glød, og strukturen i huden min er er blitt synlig bedre. 

Forandringen har heller ikke gått ubemerket hen hos Mathildes venninner, som ofte bemerker at Mathilde har fått en sunn og frisk glød i huden. 

- Da må jeg jo fortelle jeg tar et daglig tilskudd av kollagen, smiler Mathilde.

En genial løsning i en travel hverdag

Det er ikke kun den synlige effekten på huden, som Mathilde er superfornøyd med. Hun setter også stor pris på hvor enkelt det er å bruke produktet.

- Det er jo egentlig en genial løsning; en liten porsjonspose med pulver, som er nøyaktig doseret. Jeg heller det bare opp i det glasset med vann, som jeg likevel drikker hver morgenen - så trenger jeg ikke å gjøre noe mer for å pleie huden min. Pulveret er absolutt uten smak og løser seg lett opp i vannet, forteller Mathilde og fortsetter:

- Jeg kan absolutt anbefale Collagen Skin Improver til andre kvinner. Hvis du som jeg fører et aktivt liv, så er dette superenkelt - og det har gjort noe veldig godt for huden min. Det er uten tvil en rutine jeg skal klare å holder fast i.

Plei huden innenfra med Collagen Skin Improver: færre rynker, mindre appelsinhud og mer spenst i huden.

Interessert?

Gjør som Mathilde og prøv Collagen Skin Improver i dag