Sett din indre energi fri denne sommeren!

Detter du ned i sofaen foran TV litt for ofte? Savner du energi og fysisk overskudd for å kunne omfavne sommerens mange eventyr og opplevelser fullt ut? Få nye krefter med planteingrediensene i Virizil – og merk forskjellen!

VIRIZIL: Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan også bidra til å fremme og forbedre ereksjon, opprettholde gode seksuelle relasjoner og bidra til normal blodsirkulasjon. COENZYM Q10: B1-vitaminet thiamin bidrar til et normalt energistoffskifte. 

Virizil

Abonnement - spar 50%: Nå kun kr 199,- på 1. pakke

90 tabletter/hver måned

Økt energi og vitalitet

Få mer lyst og overskudd til å nyte mange hyggelige sommeraktiviteter.

Forbedret fysisk og mental yteevne

Ginseng kan forbedre den fysiske yteevnen din og opprettholde optimal utholdenhet, energi, vitalitet samt fysisk og psykisk velvære.

Forbedret ereksjon og seksuelt samliv

Ginseng kan fremme og forbedre ereksjon og gjøre samlivet mer aktivt igjen!

Kjøp Virizil og få gratis energi med på kjøpet!

Har du hørt om stoffet Q10, som spiller en rolle i kroppens energi-produksjon? Vi produserer stoffet naturlig i leveren, men fra midten av 20-årene faller kroppens egen produksjon. I tillegg til Q10 er kapslene våre tilsatt det viktige stoffet thiamin (vitamin B1), som kan bidra til kroppens egen energiproduksjon på cellenivå.

Måske har du hørt om stoffet Q10, som spiller en rolle i kroppens energi-produktion. Vi producerer den naturligt i leveren og fra midten af 20’erne falder egenproduktionen løbende. Vores Q10 kapsler er yderligere tilsat det vigtige stof thiamin, som kan medvirke til kroppens energiproduktion på celleniveau.

Daglig tilskudd

av 30 mg Q10 (aktivt ubiquinon) i myke gelatinkapsler som er lette å svelge.

Thiamin bidrar til

et normalt energistoffskifte og til en normal hjertefunksjon.

Thiamin hjelper kroppen

med å forbrenne og omsette kulhydrater og bestemteaminosyrer, så du får energi til hverdagen.

Mange har
fått god hjelp

Er du usikker på hvordan Virizil kan hjelpe deg? Her forteller en av kundene våre sin egen historie om hvordan han hadde det og hvordan han fikk hjelp av planteingrediensene i Virizil.

Fredrik fikk orden på sexlivet

Et godt samliv har alltid vært viktig for 64-årige Fredrik. Derfor rammet det ham hardt, da han begynte å få problemer med utholdenheten i sengen. Lysten var også borte - han kjente ikke igjen seg selv. Fredrik bestemte seg for å finne en løsning – og den ble faktisk mer naturlig, enn han kunne ha håpet på.

Les hele Fredriks historie

Kundeundersøkelse:

86% har merket en effekt

I en kundeundersøkelse ba vi kundene vurdere i hvor høy grad Virizil har hjulpet dem. Her svarte 86% at ingrediensene har hjulpet dem litt, godt, meget godt eller fantastisk godt. Så hvis du ønsker en hjelpende hånd til samlivet ditt, er det verd å overveie produktet Virizil!

Jeg vil lese mer om undersøkelsen...


Få 2 måneder gratis Coenzym Q10!

sammen med kjøpet av Virizil.

kr 0,-

Virizil

Ereksjon, yteevne og samliv

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Roten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. 

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar kr 100,- pr. levering
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 438,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Få 2 måneder gratis Q10 med på kjøpet!

Nå får du 2 måneder gratis Coenzym Q10 med på kjøpet når du bestiller Virizil. Tilbudet gjelder til og med 29. august 2024. Gratisproduktet kan ikke byttes til kontanter.