Resultater viser en klar tendens:

86% av Virizil-brukere har oppnådd en effekt

I vår nordiske fornøydhetsundersøkelse, spurte vi kunder fra Danmark, Sverige og Norge om å vurdere hvor fornøyde de er med Virizil. Vi spurte både menn, som har brukt produktet i lang tid, og menn som begynte ganske nylig. Svarene gir grunn til optimisme. 86% svarte nemlig at de har oppnådd en effekt!

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Planten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon, opprettholde gode seksuelle relasjoner, samt bidra til normal blodsirkulasjon.

Virizil-brukernes alder

Use this text to share information about your store with your customers. Describe products, share announcements, or welcome customers to your store.

Virizil-brukernes alder


De fleste menn opplever at sexlivet forandrer seg med alderen. Det avspeiler seg også i undersøkelsen, hvor behovet for hjelp blant de nordiske brukerne stiger i takt med alderen.

Derfor tar menn Virizil


Forbedret ereksjon? Mer energi? I undersøkelsen spurte vi kundene våre hva det var som hadde fått dem til å ta Virizil. Her er hva de svarte*.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Derfor tar menn Virizil

Forbedret ereksjon? Mer energi? I undersøkelsen spurte vi kundene våre hva det var som hadde fått dem til å ta Virizil. Her er hva de svarte*.

* Deltakerne i undersøkelse kunne velge å svare flere av svaralternativene. Diagrammet over viser prosentfordelingen av alle svarene.

Til tross for et intimt temaet, vil 67% av brukerne anbefale Virizil til andre


Sexlivet forandrer seg hele livet, og det kan være perioder hvor det trøbler litt og ikke alt går like greit som vanlig. Dessverre er det et tema mange menn synes det er vanskelig å snakke med vennene sine om. Derfor ble vi veldig glade da vi så at 67% av mennene i undersøkelsen vår, faktisk sier at de gjerne vil anbefale produktet til andre. Det viser hvor stor tillit kundene våre har til produktet.

86% har merket en effekt


I undersøkelsen vår spurte vi kundene våre om å vurdere, i hvor høy grad Virizil har hjulpet dem. Her svarte 86% at ingrediensene har hjulpet dem litt, godt, meget godt, eller fantastisk godtNesten 9 av 10 merket altså effekt. Så hvis du ønsker litt ekstra hjelp til samlivet ditt, er Virizil verd å overveie!

Vil du også prøve Virizil?

Naturen trenger litt tid


Plantestoffene i Virizil tas opp i kroppen over tid. Det er ikke tabletter med øyeblikkelig virkning – men til gjengjeld får du en mer naturlig effekt. Her kan du se en grafisk oppstilling over når de fleste menn begynner å merke en effekt:

Fredrik fikk orden på sexlivet

"Det føles normalt igjen. Du vet, når man nettopp har våknet om morgenen… Ja, en mann forstår nok akkurat hva jeg mener" sier Fredrik. 

Virizil

Ereksjon, yteevne og samliv

Virizil er et produkt til menn. Ginseng kan bidra til optimal utholdenhet, energi og vitalitet. Roten kan i tillegg hjelpe med å fremme og forbedre ereksjon og opprettholde det gode seksuelle samlivet. 

Enkeltkjøp
kr 499,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar kr 100,- pr. levering
Fornøydgaranti
kr 199,-
Første levering - spar 50% kr 199,-
Totalt inkl. frakt kr 238,-

Etter 1. levering vil du motta 1 mnd. forbruk hver 1. mnd. for kun kr 438,- inkl. frakt (kr 438,- pr. mnd.). Avslutt abonnementet når du vil, men senest 2 uker før neste levering. Se faktura for dato. 14 dagers angrett, ved uåpnet pakke.
På lager
Bestill før kl. 14.00, så sender vi samme dag.
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00