”Jeg fikk en virkelig god effekt” 

58-årige Marlena har alltid levd et aktivt liv med bl.a. sykling og padling av kajakk. Men på et tidspunkt sa knærne ifra. Plutselig stod drømmereisen til Kilimanjaro i fare. En venninne, som tar Cartiflex Collagen, anbefalte henne å prøve produktet. Etter en tid kunne Marlena merke at produktets ingredienser ga henne en virkelig god effekt.  

Boswellia kan bidra til produksjon av kollagen og til god leddkomfort. Inneholder også kollagen, samt næringsstoffer som på hver sin måte hjelper kroppens knokler, brusk, bindevev og muskler.

Leddproblemer truet drømmereisen 

Marlena er det de fleste vil betegne som en ekte powerkvinne. Hun jobber som key account og salgssupport, og har alltid hatt et aktivt liv utenom jobb. Til hverdags tar hun sykkel eller rulleskøyter til jobb og når været tillater, det kan hun finne på å ta kajakken opp en elv som fører direkte til arbeidsplassen hennes.

Feriene tilbringer hun på hytta, som ligger midt i naturen - og det er, ifølge Marlena, balsam for sjelen.

Det var Marlenas store kjærlighet til et aktivt liv og ikke minst til naturen, som i sin tid startet drømmen om å bestige Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. For Marlena er så absolutt ikke redd for en utfordring.

- Jeg har alltid vært eventyrlysten, og ingen fysiske utfordringer er for ville for meg. Jeg er et menneske som sier ja til nye og spennende aktiviteter.

- Jeg har alltid hatt stor tiltro til naturbaserte produkter, så for meg var det en selvfølge å lete etter en naturlig hjelp til de ømme knærne mine.

Knærne sa ifra

Tiden før turen mot Kilimanjaro, bestod av hard trening. Det stilles store fysiske krav til Marlena for å kunne gjennomføre turen. Det var under disse forberedelsene at hun begynte å bli bekymret for knærne sine. 

Med en aktiv livsstil som Marlena har, er det ikke uvanlig at leddene blir merker all aktiviteten, og i hennes tilfelle var det knærne som sa ifra. Men hun var ikke klar for at dette skulle sette en stopper for drømmereisen sin. Derfor undersøkte hun mulighetene for å få hjelp til knærne sine.

Fant hjelp i naturen

- Jeg har alltid hatt stor tiltro til naturbaserte produkter, så for meg var det en selvfølge å lete etter en naturlig hjelp til de ømme knærne mine. Marlena prøvde forskjellige produkter, men effekten var begrenset. 

 
- En av mine venninner, som selv tar Collagen Cartiflex, anbefalte meg å prøve produktet, og de ingrediensene gjorde at jeg fikk en virkelig god effekt. Etter kun få måneder kunne jeg gå og løpe som jeg pleide å gjøre. Jeg kunne fortsette forberedelsene mine til turen. Jeg lykkes i å nå toppen av Kilimanjaro, det er jeg stolt av - og det har gitt meg lyst til å bestige flere fjelltopper.

 
Mitt neste mål er Andesfjellene. Treningen skal nok gå fint, for nå har jeg jo de naturlige ingrediensene i Cartiflex Collagen til å hjelpe meg, smiler Marlena.

Dobbel virkning på leddene dine: Øk kollagen-produksjonen og motvirk ubehag i leddene.

Interessert?

Gjør som Marlena og prøv Cartiflex Collagen i dag