"Slik fikk jeg et normalt kolesterol"

Kolesterolet i blodet er ikke noe man merker noe til i hverdagen. Slik tenker mange, det samme gjorde 57-årige Sally Larsen også. Men for fire år siden, gjorde en brå omveltning i livet det imidlertid nødvendig å få gjort noe med det. Sally valgte å gå naturens vei med de plantebaserte ingrediensene i Cholemin Complex. I dag er Sally fortsatt en trofast kunde, som har god effekt av de virksomme innholdsstoffene.

Olivenblad sammen med artisjokk hjelper med å opprettholde et normalt kolesterolnivå. Artisjokk kan hjelpe med å senke nivået av fettstoffer i blodet. Inneholder også rødgjæret ris med monacolin K.

Kun få måneder unna et normalt kolesterolnivå 

Sallys glede var stor da hun etter tre måneder med Cholemin fikk målt kolesterolet til 5,8, som er innenfor normalverdiene. Siden den gang har produktet endret navn til Cholemin Complex og blitt forsterket med flere gustige plantebaserte ingredienser. 

Sally er fortsatt en trofast bruker av Cholemin Complex og har god effekt av de virksomme stoffene i produktet. Faktisk anbefaler hun gjerne produktet til både kolleger, familie og venner som trenger en hjelpende hånd for å ha et normalt kolesterolnivå i blodet. - Det virker helt perfekt for meg, så jeg håper og tror at det kan virke godt for andre også, sier Sally fornøyd.

- Jeg hadde hatt utfordringer med å holde kolesterolnivået mitt innenfor de normale verdiene i noen år, så jeg visste jo egentlig godt at jeg burde få gjort noe med det, forteller Sally og fortsetter. Jeg har alltid helst valgt naturens veier når jeg har trengt hjelp, derfor virket Cholemin fra Wellvita som det desidert beste valget for meg.

Genialt - jeg går aldri tom for tabletter 

Når man bruker et plantebasert produkt, tar det alltid litt tid før virkningen kommer. I den forbindelse er Sally spesielt fornøyd med Wellvitas abonnementsordning. – For å oppnå effekt og for å opprettholde effekten, er det viktig at man tar produktet hver dag - og her er den automatiske leveringen fra Wellvita helt genial – man går aldri tom for tabletter, sier Sally takknemlig.

Fett i blodet og høyt kolesterol - NEI TAKK! Få hjelp til å opprettholde ditt normale kolesterolnivå.

Interessert?

Gjør som Sally og prøv Cholemin Complex i dag