”Fra hårløs flekk til fyldigere hår” 

Eva fikk seg litt av en overraskelse. Tynt hår og en hårløs flekk på toppen av hodet var ikke det hun hadde forventet seg. Det fikk Eva til å teste forskjellige produkter - uten hell. En av venninnene hennes foreslo hårproduktet Hair Grow. Med produktets ingredienser begynte Eva å merke en forandring. 

Åkersnelle kan fremme og styrke hårveksten. Biotin og sink kan bidra med å opprettholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsatt hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Tynnere hår

Eva er nøye med hvordan hun ser ut. Men etter at hun passerte 50, synes hun det var vanskelig å få håret slik hun gjerne ville ha det.

 - Da jeg var yngre, hadde jeg tykt og fint hår, men etter overgangsalderen mistet jeg mye hår og det ble mye tynnere, sier Eva.

- Det beste er at andre også begynner å legge merke til resultatet. Da jeg sist hadde vært hos frisøren lurte en av mine nære venninner på hva jeg hadde gjort. Hun syntes at håret mitt var blitt så tykt og flott, smiler Eva fornøyd.

Fikk et sjokk

En dag da hun ville sjekke frisyren sin ved hjelp av mobilkameraet, oppdaget hun sitt verste mareritt.

- Forestill deg forskrekkelsen da jeg så at jeg hadde en hårløs flekk på toppen. Det er ikke noe man umiddelbart forbinder med kvinner -  jeg ble virkelig redd, sier den energiske kvinnen.

Tynt hår er ikke uvanlig, så Eva forsøkte å leve med det og testet forskjellige produkter som dessverre ikke fungerte for henne.

- Men å ha tynt hår var slett ikke noe morsomt, sier hun og husker tilbake på tiden med hårutfordringene sine.

Heldigvis stoppet ikke tilstanden Evas sosiale aktiviteter. Under en tur med sine venninner fikk hun et godt tips.

- En av dem foreslo at jeg skulle prøve Hair Grow fra Wellvita. Jeg hadde prøvd så mye annet - så hvorfor ikke, tenkte hun håpefullt.

Nå ser både hun og andre effekten

Eva ble overrasket da en av hennes to døtre en tid senere mente at øyevippene hennes var blitt tettere. Eva måtte også innrømme at håret var blitt lettere å stelle og style etter vask.

Det gikk noen få måneder før hun kunne se forandringen: Evas hår hadde virkelig fått hjelp av produktets aktive ingredienser.

- Det beste er at andre også begynner å legge merke til resultatet. Da jeg sist hadde vært hos frisøren lurte en av mine nære venninner på hva jeg hadde gjort. Hun syntes at håret mitt var blitt så tykt og flott, smiler Eva fornøyd.

Ekte skjønnhet kommer innenfra. Plei håret ditt med plantestoffer som gir styrke, fylde og fremme vekst!

Interessert?

Gjør som Eva og prøv Hair Grow i dag